Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ősheterónak tartom magam, de néha mégis vannak olyan kilengéseim, hogy pár évente rámjön, hogy megdugok egy emo/emo szerü vékony széparcu srácot. Miért van ez? hetero/28/sportoló férfi
Figyelt kérdés
Leginkább az tetszik bennük hogy olyan törékenyek hozzám képest én pedig nagy vagyok hozzájuk. Persze szigorúan 18 év felettiekről beszélek!2021. szept. 9. 20:43
2/10 anonim válasza:
Mert nem vagy őshetero, ez van. A hetero- és homoszexaulitás egy skála és aki eljut odáig, hogy nem csak fantáziában éli meg, az már a skálának eléggé a közepe felé van...
5/10 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak, nem vagy ősheteró.
6/10 anonim válasza:
Ez aztán kwaélet, hogy nem ősheteró.
7/10 anonim válasza:
"Ősheterónak tartom magam" Te annak tartod magad aminek csak akarod. Az általad leirtak alapján a valoság az más.
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de nem találtam még fiatal lányos fiút. Neked hol sikerült?
10/10 anonim válasza:
Oh ugyan, szerintem viszonylag sokan vagyunk ilyenek. Engem is csak az ilyen lányos, enyhén emo vagy hasonló stílusú és alkatú fiúk foglalkoztatnak, az átlag fiúk iránt semmit sem érzek.
Szerintem az ilyen fiúk annyira lányosak, hogy a férfiagy már inkább lányként tekint rájuk, nem férfiként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!