Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az lehet, hogy az óvszertől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehet, hogy az óvszertől mindig lelankadok?

Figyelt kérdés

Majdnem mindig gumi nélkül szexeltem (párkapcsolat) és most hogy rendszeresen fel kéne húzni, felhúzás után lankadok szinte teljesen.

Érdemes lenne otthon önkielégítéshez gyakorolni, hogy gumiban csinálom?

És akkor így megszokná?

2021. szept. 7. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

"Érdemes lenne otthon önkielégítéshez gyakorolni, hogy gumiban csinálom?

És akkor így megszokná?"

A válasz, mindkét felvetésedre: igen.

2021. szept. 7. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Lehet esetleg, hogy azért lankad, mert túl szoros a gumi? Én átlag feletti vastagsággal rendelkezem, ezért a normál méretű gumi csak addig volt jó, amíg fiatal voltam és a lágy tavaszi szellőre is ráizgultam. Próbálj ki nagyobb méretet, hátha kevésbé lankad majd. Tudom ajánlani a mysize márkát, ott sok méret van
2021. szept. 7. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, gumiban lelankadt....de masztihoz , jó hosszan (!) felhúztam és azzal masztiztam - nekem nagyon bejött és bevállt, már nincs gond. De tényleg fontos, hogy jó legyen a gumi méret , ne legyen levegős, ne feszítsen szét...
2021. szept. 7. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
2.persze 🙂🙂🙂🙂🙂
2021. szept. 8. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehetséges, velem is sajnos gyakran elöfordult már :-(
2021. szept. 8. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5öshöz tovább: Gumiban még nem masztiztam....
2021. szept. 8. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

#2 vagyok.

4-es, mi nem tetszik a válaszomon?

2021. szept. 8. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gumiban én sem tudom megtartani a merevedést. Legyenek az bármekkora méret , és ízű, színű, bordázott,vagy akár márka. Maszturbálás is csak addig érdekes míg folyamatosan játszom a farkammal,amint kell egy kis pihenő ,hogy ne menjek el rögtön elkezdek lankadni. Próbáld ki de szerintem a maszti gumiban sem fog ezen sokat javítani. De legyen szerencséd.
2021. szept. 25. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen, lehetséges :-(

Nagyon meg kellene válogatnod, hogy milyet húzol fel. Elötte valóban próbálhatod benne gyakorlásként az önkielégítést, de nöre gonolj közben (illetve olyan illetöre, akivel szexelni akarsz). Akkor talán , ha élöben megtörténik, akkor nem fogod rosszul érezni magadat.

Nézz utána a gumi és a sikosság eredetének,(elöfordulhat, hogy alergiás vagy valami összetevöre, ami benne van) ÈS a méret is nagyon fontos !!!

Megjegyzem én nem szégyellnék orvostól is tanácsot kérni.

2021. szept. 25. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen, lehetséges. Még akár az urológusoddal is megbeszélheted a dolgot, de NAGYON FONTOS az óvszer minösége és nagysága is. Ha valamelyik nem passzol, akkor a farkadnak sem fog tetszeni.
2022. márc. 7. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!