Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejönnek a hófehér bőrű fiúk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a hófehér bőrű fiúk?

Figyelt kérdés

A legtöbb embernek a barna,szolizott bőr tetszik.

A melegeknél milyenek az arányok,mit gondoltok?

2021. szept. 7. 02:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell,hogy szilizott legyen ,de a hófehér az engem taszítana
2021. szept. 7. 03:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem állhatom a szolizott színt.

Legyen fehér, ha olyan valaki alapból. Fő,hogy normális legyen !

2021. szept. 7. 05:40
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Mindegy a bőrszíne. A lényeg hogy férfias és szőrös legyen.
2021. szept. 7. 06:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Én eléggé fehér bőrű vagyok:)

És volt,amikor fiatalabb koromban eléggé zavart,és hát sokszor leégtem a napon.És semmi látszata nem volt,hamar kikopott:))

Szoliba sosem akartam járni,mert nem tartom egészségesnek.

Mondjuk már a Napon sem jó tartózkodni sokáig.

2021. szept. 7. 06:58
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
nekem tetszik ha natur szőrös
2021. szept. 7. 08:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik :P
2021. szept. 7. 10:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Egyébként szerintem is van benne valami szexi,nem átlagos:)

De valamiért az emberek többségének a "ropogós csirkék" tetszenek:)

Igen,amúgy szerintem a szőr jobban áll a fehér bőrűeknek.

De a sima bőrűek is szépek:)

2021. szept. 7. 11:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon világos bőrű, kék szemű típus vagyok. Gyerekkoromban szőke voltam, mára ez már megváltozott, világosbarna/középbarna lettem. Engem is zavart egy időben a túl világos bőrszínem, mert kevés olyan embert látok nyaranta az egész városban, aki hozzám hasonlóan világos. Ezért én jártam szoliba anno, mert hát ki ne szeretne szép barna, latinos, délies típus lenni legalább nyáron, de semmit sem ért a szoli. Egyáltalán nem fogott rajtam, akárhány alkalommal mentem. A napozásnak meg mindig az lett a végeredménye, hogy negyed óra/20 perc alatt rózsaszín pecsenyemalacra sültem, aztán rákvörösre bevörösödtem, fájt mint a rosseb, majd lehámlott az egész és utána gyönyörű szépen újból kifehéredtem, mint a friss téli hó. :) Életemben nem volt még nem hogy bronzbarna, de még halványbarna színem sem. Csak hófehér meg rákvörös. Rendszeresen megkapom ezeket, hogy "pincében napoztál?", meg "látom, idén sem voltatok nyaralni sehol", "úgy nézel ki, mint egy szellem", "rád borult a lisztes zsák?" vagy azt, hogy "biztos kékvérű vagy". (Kékvérű = arisztokrata. Az arisztokraták sosem barnultak le, mindig hófehér volt a bőrük. Míg a cselédség a napon dolgozott napszámosként és lebarnultak, addig az arisztokraták, hercegek, grófok, bárók a kastélyaikban "hűsöltek", így hófehérek maradtak. Cikinek számított régen egy arisztokratának lebarnulni, a világos bőrszín volt a menő, mert a napbarnította bőrszín a munkásosztályt és a cselédséget jelképezte akkoriban. Ma már ez nem így van szerencsére.)

Páromnak - velem ellentétben - meg olyan bőrtípusa van, hogy 10-15 percre kimegy a napra és picit lebarnul, de tartósan megmarad neki. Aztán fokozatosan még 4x-5x "rábarnít", napozik egy kicsit vagy dolgozik a kertben és olyan bőre lesz, mint egy latin srácnak. Tartósan megmarad neki egész nyáron.

Szoktam is "irigykedni" néha rá emiatt (persze nem komolyan, csak hogy a fene egye meg, neki milyen könnyen szép színe lesz :)), de tudom, hogy én sohasem leszek ilyen, mert egyszerűen nem ilyen típusú vagyok. Én világos bőrű, kék szemű skandináv, svéd típus vagyok, a testszőrzetem is a szőkésbarna és a világosbarna között van valahol, ő meg inkább délies, spanyolos, latinos, de csak akkor, ha lebarnul. (De nem roma ő sem. Rám meg aztán végképp nem lehetne még rám fogni sem, hogy az lennék. :))

Régebben zavart a bőrtípusom, most már nem zavar, nem lehet mindenki szép csokibarna nyáron.

És a kérdésre válaszolva, hogy bejönnek-e a világos bőrtípusúak? Pont én mondjam azt, hogy "gáz, ha valaki fehérbőrű"? XD Persze, hogy tetszik. Bejönnek. Mindenféle bőrtípus tetszik. Mindegyikben van valami szép. Mindegyik máshogy szép.

Egyszer láttam egy ilyen képet a neten (nem ezt, csak hasonlót), és az volt aláírva, hogy "A legszebb szivárvány". Szerintem találó cím. :)

[link]

2021. szept. 7. 12:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Én sötétbarna hajjal és szemmel vagyok fehér bőrű:)

Szerintem van,aki nagyon szexi,pl Cameron Monaghan nagyon szexi,hőfehér bőrrel,furán mutatna latinosan:D

2021. szept. 7. 12:33
 10/12 A kérdező kommentje:
*hófehér
2021. szept. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!