Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A hazugság a melegek alapvető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hazugság a melegek alapvető tulajdonsága ?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem egy hatvanas meleg - régi - kollégámmal.

Kesergett, mert magányos, de ezt tudta előre is. Érdekeset mondott,azt állítja, hogy a melegek életében a hazugság mindenképpen benne van, úgy összetartoznak, mint a Hókuszpók, meg a Hupikék.

És azt is mondta, minden meleg magányban öregszik meg és hal majd meg, mert a hűség nem éppen erénye egyiknek sem.

Neki volt egy 17 éves kapcsolata, a barátja 58 éves volt, és fél éve hagyta el egy harmincasért..

2021. szept. 3. 05:47
1 2
 1/20 Béla211 ***** válasza:
100%

Most el van keseredve. Persze, hogy így nyilatkozik. De ilyen heteró kapcsolatoknál is van. Az tény, hogy nem mersz itthon dolgokat kimondani. Főleg tinikénk és ha valaki rákérdez letagadod hiszen azt hiszed, hogy ilyen nem létezhet. Hiszen nem látsz ilyet én 36 leszek és én tinikénk sokáig nem is hallotam róla. Előszőr 13 évesen a tesitanáromtól, hogy mit állsz ott mint egy b.. i állj be a torna sorba. És emlékszem, hogy nem ez ilyesztett meg ha nem mindenki más reakciója, hogy hogyan b... hat le valakit egy tanár. És én azt vontam le tanúlságként, hogy b... san ak lenni egy szőrnyű dolog és gyülölni való. Ezért 21 éves koromig magamnak is hazudtam. De ezt ma már nem teszem.Amúgy szerintem a társadalom hozzá állása miatt kezdenek el a melegek hazudni, mert félnek mi lesz ha kiderül.Most már amúgy elég nyíltan élek a párommal a munkahelyemen is tudják.

De nekem mindik fusztrációt okozot, hogy azt mondjam, hogy meleg vagyok. Nem is közlöm így hanem beszélek a páromról és mondom, hogy a Gábor a párom.

2021. szept. 3. 06:56
 2/20 Béla211 ***** válasza:
85%
Love Simonba van egy nagyon jó rész amikor a srác csetel arról egy másik sráccal, mért kell melegként quming autolni amikor a heteróknak nem.
2021. szept. 3. 07:03
 3/20 anonim ***** válasza:
4%
Igen
2021. szept. 3. 07:21
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Bullshit.
2021. szept. 3. 09:16
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom.
2021. szept. 3. 09:36
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A hazugság nem szexuális orientáció specifikus, hanem alapvető emberi tulajdonság. Az emberek átlag napi 40x hazudnak kisebb-nagyobb mértékben egy cikk szerint. Van aki ennél jóval kevesebbszer, más meg egész nap, mint a vízfolyás. Hazudunk védekezésből, hogy elkerüljük az esetleges negatív következményeket, hazudunk előnyszerzés reményében (pl. egy állásinterjún vagy egy randin), hazudunk azért, hogy megóvjunk másokat a kellemetlenségtől, fájdalomtól (pl. kegyes hazugságok) és még ezernyi oka lehet. (Nem magamra, magunkra értem, hanem általánosságban az emberi fajra.) Nem csak a melegek hazudnak. Már eleve ha csak abból indulsz ki, hogy hány hetero embernek van szeretője a felesége vagy a férje mellett. Mindenki hazudik akár jelentősebb dolgokban is, vagy füllent apróságokat, féligazságokat mond, nem fejti ki az igazság minden részletét, nehogy hátrányba kerüljön emiatt. Az ember egyszerűen "így van összerakva". Van egy mondás, miszerint ha az ember mindig igazat mondana, jelentősen megugrana az abortuszok, a válások, a gyilkosságok és a háborúk száma. Tehát nem csak a melegek alapvető tulajdonsága.

A kollégádból pedig az átvertség, a csalódottság és a mély fájdalom érzése beszél, ami a vele történtek után érthető is. De nyilván ez nem mondható el kivétel nélkül az összes meleg kapcsolatra. Ő így járt, ezért a saját fájdalmát vetíti ki mindenki másra (is). Pedig nem így van, ahogy mondja. Az átverés, a megcsalás vagy bármilyen más hazugság nem törvényszerű még 17 év után sem.

2021. szept. 3. 09:51
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Természetes hogy ezt mondja

Hisz most hagyták el.

Nekem két heteró idősebb haveromat is most hagyta el a felesége hogy ő még élni akar.

25év házzaság után,a másiknak 27év után.

Ja anyám barátját 22év után hagyta ott az asszony 12éves gyereket is ott hagyta a palinak.

Akkor ez a heterókra is igaz.

Igaz egyikőjük se kezdett el sirdogálni a múlton, évekig

Pár hónap gyász és újra fel kell ülni a lóra.

2021. szept. 3. 10:52
 8/20 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem is, s ehhez sokszor még a tisztességtelenség, az egymás semmibe vétele is társul! Pl. itt, ezen az oldalon, amikor - elég sokan - megkeresnek privátban, írogattok egymásnak, aztán a legtöbbje csak úgy, lelép...
2021. szept. 4. 02:31
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én is meleg vagyok,és amit a 8- as írt, osztom maximálisan.

Kis kiegészítés még,sosem gondoltam volna, hogy ennyi szeretetlen ember van,mert minden hazugság és ilyen-olyan perverzió a szeretetlenségből ered.

A kollégámat teljesen megértem, engem is hagytak el. De azért nem általánosítok.

2021. szept. 4. 03:45
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
Főleg az idősebb korosztaly hazudik mint a vízfolyás. Pláne ha náluk fiatalabbal ismerkedik.
2021. szept. 4. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!