Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ronda srácok ti hány évesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda srácok ti hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Miért érzitek magatokat rondának? Meleg vagy bi vagy?
2021. szept. 2. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Mi a tosz ez a kérdés és mi köze a 2nek egYmáshoz?🤣🤣🤣
2021. szept. 2. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

23 éves vagyok :D

Azért vagyok ronda mert az vagyok xD

Arcom nem szimmetrikus, szakállam foltos, homlokom nagy. Szemeim furák, fogaim ha nem foglalkozok velük genetikailag rosszak.

Vékonyabb is vagyok.

Hat egyszerűen nem egy esztétikus megjelenésem van.

Viszont a rosszat a jóval, hogy szeretek tanulni, így ez boldogít. Ez az én rendeltetésem :D

Meleg, uni vagyok

2021. szept. 2. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Éppen ki mennyi...na pont annyi!!
2021. szept. 2. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Kinek mi a ronda. Egyébként sokan nem is rondák, csak az önbizalmuk a béka segge alatt van. Azon kell dolgozni, hogy az növekedjen. Én is régen rondának tartottam magamat, bár a férfiak egyébként is bőven 20 fölött kezdenek szebbek lenni(érni, stb.). Kaptam azért több pozitív visszajelzést általam "szépnek" gondolt férfiaktól(elég sokat). Aztán kezdtem én is elhinni. Sokaknak csak torz a gondolkodása és a magukról alkotott véleménye.
2021. szept. 2. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

Ronda vagyok 42 éves

De nagy sikeremvan a fiúknál lányoknál is.

Totál átlag vagyok mindenben.

2021. szept. 2. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
25 kissé szoros vagyok, szimmetrikus arcom sincs annyira. Nem kellemes a külső 😆
2021. szept. 2. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, mondták már rám, hogy ronda vagyok, utcán is beszóltak részegek meg neveletlen kölykök, de én világéletemben szépnek tartottam magam, szóval rólam az ilyesmi lepattan. Tudom, hogy aki egyszer megszeret, az szépnek fog tartani, és ez a lényeg. És eddig ez így is volt. Nevetségesnek tartom ezt a külső miatti parázást. :)

A szépség szerintem lelki dolog. Képzeljünk el egy elvileg tökéletes testet, aztán a viselője megszólal, és az élettől is elmegy a kedvünk, mert akkora ostobaságot beszél. Ha valakibe szerelmesek leszünk, akkor a lelkét szeretjük meg, mert van benne valami (szellemes, játékos, titokzatos), ami egyszeriben ellenállhatatlanul vonzani kezd.

2021. szept. 2. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a kérdésre meg nem is válaszoltam. Vsak a háromból az egyikre. 40 vagyok. Meleg.
2021. szept. 2. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
17 vagyok, nagyon görbe a farkam és erősen pattanásos az arcom és a hátam...
2021. szept. 2. 23:32
 10/10 anonim ***** válasza:
89%

21 vagyok. Konkrétan még sose szólták meg a külsőm és volt, hogy vonaton akart ismerkedni velem meleg mert olyan szép az arcom.

Egyetértek hogy megfelelő öltözködéssel "kellemes" és legalább ápolt a külsőm. De ahogy a ruha le kerül minden bajom van magammal amit nehéz munka és pénz tudna javítani kezdve a pocaktól a tényleg olyan mennyiségű szőrtől amit már ritkítanék egy életre mivel tényleg sok van és sok helyen szabálytalanul több 1-1 pontban. Biszex

2021. dec. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!