Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak nektek bejönnek az ilyen 18-19éves soványabb fiatal fiúk? Mint aktív passzív szerepre gondolok Idősebbet 40év felettre gondoltam:) Köszia a választ!
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 21:27
22/27 anonim válasza:
Szerintem sokan vannak így. Bár a 25 éve különbség talán sok. Igaz, idővel ez eltűnni látszik :D
23/27 Mrcock válasza:
Én 33 éves aktívként, kifejezetten a fiatal feminin faszik társaságát keresem! Izgat hogy fiatal…
24/27 anonim válasza:
meg hogy feminim, így annyira nem bámtó az egónak
25/27 anonim válasza:
Igen sőt nagyon szeretem a fiúcskákat
26/27 anonim válasza:
43 éves passzív-uniként bejönnek a fiatal aktív fiúk, lányos és férfias egyaránt!
27/27 anonim válasza:
44 eves aktív uniként a 18-20 éves lányos paszívak. Kazincbarcika és környéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!