Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy évekkel később kerestetek meg újra egy alkalmi partnert, akivel annak idején egyszer-kétszer összejöttetek?
És jól sült el? Tudnál kicsit részletesebben mesélni róla?
Én kb mindig ezt csinálom, de akár olyanokkal is néha, akivel anno nem jöttem össze, csak leveleztünk, és reménykedek, hogy azóta meggondolta magát. 😁
Tulajdonképpen három kivétellel asszem mindenkivel szívesen újra összejönnék.
Kerestek igen így Instán és társaikon.
De én az alkalmit mindíg úgy kerestem akivel esetleg többre is van esély, aki meg tetszett
Így én kapcsolatban vagyok, és nem csalok ezt leírom válasza.
Köszi a válaszokat. Volt egy olyan, akivel csak nagyon szoftos együttlét volt (masszírozás, meztelenkedés, enyhe orál), utólag sajnáltam, hogy nem mentem többet hozzá. De már nem találtam sehol az elérhetőségét. Aztán egyik nap megláttam az utcán, de ő vagy nem vett észre, vagy nem ismert föl, vagy nem akart észrevenni...
De voltak mások is. Szerintem írok párnak, akit még el tudok írni. Kifejezetten rossz élményem nem nagyon volt.
Erre külön. Igen, sokáig én is így voltam vele. És több alkaminál eleve láttam, hogy párkapcsolatra nincs esély, nyilván ezért sem forszíroztam nagyon (meg ők sem). De ma már kissé máshogy állok hozzá. Alkalmi is lehet érdekes, értékes, sőt bizonyos értelemben kielégítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!