Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit teszel ilyen szituban?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel ilyen szituban? Elkezdesz félni?

Figyelt kérdés

Volt egy tali tegnap. A pasi 25 állítólag. 40 simán rámenne. Legalább 10kg-val több. Emiatt mondtam neki a lakásba hogy mégse akarom. Jaj mert kicsit felszaladt a COVID miatt. MOndom neki május óta van oltás és nyitva a konditerem. Na mindegy még sorolhatnám a szövegeit. Kb én vagyok a rossz mert a külsőre megyek...(Csak szex lett volna) A lényeg gyorsan töröltem a rómeó képeim amiket kapott, mert tuti nem jó emlék neki és nehogy bajom legyen. Bennetek is van ilyen hasonló szituban? Ti is elmondjátok neki hogy ez mennyire inkorrekt és gáz?

Amúgy most is felhúz ahogy írok róla. Erre ment el időm, stb.

2021. aug. 25. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
18%

egy jeghideg mit adhatok?

ezek csak szavak egymas utan hajigalva. nincs ertelem a mondatokban. vagy csak en nem beszelem ezt a nyelvet?

24f

2021. aug. 25. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha átvert simán kinézem belőle azt is hogy a képeim felhasználja. Én is töröltem volna a képeim. Sajna nekem is volt már ilyen. Én is elmondtam neki hogy gáz. Ne 100 éves képet küldjön vagy ha mégis írja mellé hogy régi és most más a teste vagy akármi.
2021. aug. 25. 09:16
 3/5 -remete- ***** válasza:
91%
2 napja volt egy 25 eves srác. Kúldött magáról képet. Ejj mondom de sukar pasi erre nézem lábai felet kikockázva egy oldal logó. Mondom menj a p1csbe. Tiltottam is. Jah a képeim nem töröltem mert ha fel használja akkor is mire megy vele? Élőben marha gáz, hogy nem úgy nézel ki mint a valóságban. :) szal ez legyen a legtöbb öröme az életben szánalmas görcsökk az ilyenek.
2021. aug. 25. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Nincs mitől félned, belefutottál egy szimpla kamusba aki százszor jobb képet fest le magáról mint amilyen valójában kismillió van ilyen.

Tipp: legközelebb kérdezd meg mikori a kép, most készült-e. Ettől még 10-ből legalább 2-3 alkalommal (vagy több) bele fogsz futni ilyesmibe. Ezért nem lakásra kell egyből menni csak ha 100%-ig biztos vagy a megérzéseidben. Ha a lakás közelében lévő talin minden klappol és van kémia akkor majd felmentek.

2021. aug. 25. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

Jártam én is így, igaz én képpel vagyok fenn.

Elmentem a randira illetve talira, de alig ismertem meg mert 10 évvel idősebb volt élőben amit meg is mondtam neki rögtön, még az utcán is kiabált utánam hogy én sem vagyok egy tál eper és mit képzelek magamról én meg csak nevettem rajta amitől lehet még idegesebb lett majd jöttek az SMS ek és a többi, nekem szórakoztatóbb volt mint idegesítő.

Hozzáteszem voltam úgy is hogy a harmadik találkozón derült ki hogy 7évet faragott le, ami nem túnt fel, de mivel hazudott így kalap kabát.

Nem bánkódok utánuk.

2021. aug. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!