Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feeder pasik ti mennyire látjátok el a feedee partnereteket?
Figyelt kérdés
Ti veszitek neki a kaját, tömegnövelőt, hogy neki csak enni kelljen? Össze is költöztetek vagy csak összejártok? Van itt olyan feeder srác, aki megvesz mint feedee partnerének? Olyan is írhat, aki távolból hizlalja partnerét, de úgy is ellátja őt mindennel! 22 éves feedee srác, mellesleg feeder-t keresek, de olyat, aki ellát mindennel, és nekem már csak ennem kell2021. aug. 22. 12:45
1/7 anonim válasza:
Azért ez naaaaagyon ritka sajnos. Külföldön vannak akik ennyire benne vannak, de itthon ez sajnos nincs így.
Tudom mennyire drága dolog ez.
Én sem találtam még itthon feedert. De azt nem várnám el, hogy csak ő álljon mindent.
Ahhoz nagyon nagyon jól fizető állás kellene, plusz nekem is egy otthonról végezhető, hogy tudjak nőni.
2/7 A kérdező kommentje:
hát pedig ilyen feeder srácot keresek, de nagyon jól járna velem, cserébe szinte bármit megtehetne velem, és bármikor használhatna
2021. aug. 22. 13:23
3/7 anonim válasza:
Én feedee csajt keresek így, kb igen, állok mindent, anyagilag.
5/7 anonim válasza:
Igen majd más ingyen ellát téged távolból a semmiért ez igen beteg egy világot élünk.
6/7 anonim válasza:
Kar hogy ez homo kategória ...
Pedig érdekelne egy Feedee pasi.
7/7 anonim válasza:
6-os ha hájat akarsz itt vagyok igen jókat tudok zabálni és eléggé megtapadnak rajtam a kilók 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!