Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szakítsak négy év után,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak négy év után, amikor segített, támogatott csak mert a szex nem jó?

Figyelt kérdés

A párommal négy eve élünk együtt.

Amikor megismerkedtem meg egyetemre jártam, albérletben laktam es dolgoztam mellette. O befogadott es segített, támogatott. Nemcsak anyagiakban, de szakmai mentorként is (azonos szakterülete van). ma már én is dolgozom (abban is o segített, hogy ezt a munkát megkapjam)

minden jo lenne köztünk, ha a szexben nem lenne teljesen mas ízlésünk. Nem csinált belőle zsákba macskát, hogy a vad, domináns, perverz dolgokat IS szereti. Akkor nekem ez kizáró ok volt, de azt mondta, hogy velem imádja az érzéki, finom szexet es igy összejöttünk.

Persze kiderült, hogy megsem elég neki, ha cirógat... Eleinte csak apróságokat kért, azután belementem abba, hogy a születésnapjára azt kapja ajándékba, hogy csinálunk olyan dolgokat az agyban, amiket en nem szeretek.

Nekem az a nap borzasztó volt, gusztustalan es semmi köze a szerelemhez. O viszont mást se tudott mondani, hogy mennyire imád, hogy ezt megtettem neki stb Hiába mondtam, hogy ez egyszeri alkalom volt, mindig felhozta, hogy csak ezt vagy azt csináljunk. Amikbe mindig beleegyeztem.

Ma sajnos mar ott tartunk, hogy mindent elvár, sot, nincs viszonzás a szexben, csak parancsolgat, es ha mondom, hogy ez nekem nem jó, akkor csak lekurváz, es azt mondja, ezt akarod, es csak durvul.

Szex után viszont megint kedves, tündér.

Meg mindig szeretem, de a szextől mar undorodom vele.

Ha viszont most szakitok vele, akkor olyan, mintha eddig csak azert lettem volna vele, hogy eltartson az egyetem alatt es jó allást szerezzen nekem

2021. aug. 15. 23:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt így az egyben mondd el neki hogy vagy változtat, vagy elhagyod.

Nem kényszeríthet arra amit te nem szeretnél.

2021. aug. 15. 23:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Megértem a problémádat, mert nekem is hasonló volt a gondom. Én 5 év után szakítottam párommal, de azért még ne ásd el ezt teljesen. Én azt javaslom nagyon erősen, hogy keressetek egy jó szakembert és menjetek el párterápiára. De akár külön is lehet menni. Tényleg sokat tud segíteni, nem szégyen segítséget kérni(Egyébként az sem véletlen, hogy a párod ilyen dolgokat szeret. Lehet csomó lelki traumája, stb. Főleg gyerekkori. Lehet, hogy ezekről te tudsz is.) Ehhez nyilván mind a ketten kelletek. Legyél vele őszinte. Ha szeret, akkor biztos bele fog menni. Ami menthető, azt meg lehet próbálni megmenteni. Viszont mindenhez két fél kell. Sajnos az én kapcsolatom is azért ért véget, mert csak én akartam az egészet. Párkapcsolat az két emberről szól, nem pedig egyről.

2021. aug. 16. 00:05
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Nézz utána, ki volt Dr.Jekyll és Mr.Hide !

Sajnos sok ember kettős személyiség és ez nem jön elő hamar.

Az egyik exemnek is volt ilyen párja,két év után hagyta ott,mert már verte a férfi, ha nem azt tette, amit.

Szexben egy állat volt, amúgy az egyik legkedvesebb ember, akiről hallottam.

2021. aug. 16. 04:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, szerintem 1-eskének minden szava igaz.
2021. aug. 16. 06:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ott megbukott a dolog a részemről hogy ezt a kérdést kiírtad. Nem szerelemről, érzelmekről írsz még a saját részedről sem, hanem lojalitásról, háláról.

Hálából nem maradnék együtt senkivel.

2021. aug. 16. 06:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy mondás szerint a házasság 50%-a az ágyban döl el. Nehéz lehet a dolgod, de, ha nem jó a szex, akkor szerintem azon változtatnod kell(ene).
2021. aug. 16. 06:58
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Miket kért/parancsolt az ágyban a párod?
2021. aug. 16. 07:51
 8/13 A kérdező kommentje:

olyat ami nekem nem jon be, de neki igen

2021. aug. 16. 08:57
 9/13 Béla211 ***** válasza:
83%
Mond el neki, hogy ha ilyen marad a sexuális életetek te nem tudsz mellette maradni. És keresetek fől egy szexuálsziologust lehet tud segíteni. Hevesi Krisztina egyik interjúban mondta, hogy volt olyan páciensek akinek a szadista vágyai egy probléma okozta az anyával amitt nem mondod ki mikor kimondta meg szüntek ezek a vágyak.
2021. aug. 16. 11:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azért a kategóriát mindenki nézte. Amúgy azt gondolom, amit az egyes írt. Így tedd ki neki amit leírtál, és ha szeret téged akkor belemegy hogy megoldást találjatok. Ha meg nem, akkor ennek nem biztos hogy van jövője.
2021. aug. 16. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!