Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves hetero szűz fiúként érdemes várni a semmire, vagy hagyjam egy meleg ismerősömnek hogy kezelésbe vegyem? Hozzá lehet szokni ehhez? Azt mondja pár alkalom után biztosan élvezni fogom én is. Hát nem tudom. 30/f
Úgy látom, már sosem tudjuk meg mi az oka ennek az állapotnak.
Lehet előnytelen külső.
Lehet túlzott válogatás
Lehet önbizalomhiány
Lehet félénkség
Melyik?
#10 - hagyjuk már, hogy minden férfinak mindegy, csak lyuk legyen. Vannak a nők közt is r*bancok és a pasik közt is hímr*ngyók. Ennyi.
Kérdező:
Ha akarod, kipróbálod. Nincs benne semmi. Az, hogy most megengeded egy pasinak hogy leápoljon, és sokan emiatt azt mondják az interneten, hogy akkor te nem vagy hetero... és kit érdekel? Nincs ráírva senkire. Legalább túlleszel rajta, nem fog ez sem feszélyezni semmiben ezután.
Nekem ez a "pár alkalom után biztos élvezni fogod" duma úgy hangzik arra számít, hogy nem fogod élvezni, de szeretné ha többször is engednéd, hogy megdugjon.
Azt nem tudom hogy élvezni fogod-e, de ahhoz, hogy hozzászokj, szükséges élvezni.
Mért pontoztátok le a 17-est? Pedig nem mond hülyeséget. Persze nehéz ez mert az ember egyrészt szégyelli másrészt meg a büszkesége nem engedi hogy segitséget kérjen, meg hát a bizalom is egy jo kérdés. De szerintem segithet bizonyos gátlásokat feloldani.
Én is nemrég veszitettem el az sz kártyám, és én is 30 vagyok már. Lehet hamarabb megrörtént volna ha segítséget kérek. Persze nem tudhatjuk hogy mi lett volna, lehet akkor is igy alakul a dolog. A lényeg hogy bármi is legyen a kérdezö gondja, az megoldható, és ne veszitse el a reményt, plusz a szakember is egy opció és végülis megfontolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!