Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a barátod megpofozna, megverne?
Én személy szerint szakítottam vele, tiltottam mindenhol, a barátaim is, mert utána rajtuk keresztül próbált meg felőlem érdeklődni, és nem értette meg, hogy én már nem vagyok rá kíváncsi.
2021. aug. 8. 13:55
Otthagynám, már történt ilyen. Ahol egyszer elcsattan egy pofon, ott már vége van a kapcsolatnak. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai. Viszont egyet sosem kell elfogadni. Az pedig az agresszió. Ha valaki agresszív(amit elég könnyű észre venni), azt ott kell hagyni, mert előbb-utóbb azt is bántja, aki a legközelebb áll hozzá.
2021. aug. 8. 13:59
Ha csak egyszeri a pofon és jogos akkor szerintem emiatt nem kell szakítani. Bocsánatot kell kérni.
Ha agresszív és folyton üt, ver akkor hagyd ott.
2021. aug. 8. 15:15
Nincs olyan, hogy egyszeri pofon kedves utolsó. Olyan sincs, hogy jogos. WTF? Ha egyszer kap valaki pofont és ezt eltűri és hagyja, akkor a pofont adónak ez tudatalatt jelzés, hogy tűri a partnere a bántalmazást. Ennek nem kell tudatosnak lenni. Aki meg ilyen eltűr, az pedig társfüggő valószínűleg. Senki ne tűrjön el agresszív embereket, mert a végkimenetele mindegyiknek ugyanaz. Az, aki dühében asztalt csapkod, bútort rongál, tányért tör, stb, az egy agresszív vad barom. Valószínűleg leragadt egy tinédzser gyerek szintjén, úgyhogy ezeket kukázni kell a p*csába.
2021. aug. 8. 18:00
3 as meg üt valaki és te kérsz bocsánatot a másiktól? Hát ez eléggé hülye döntés, mert mindenki úgy viszonyul hozzád ahogy te meg engeded. Ha valakinek meg engeded hogy ezt tegye akkor azt fogja gondolni mindenki hogy a ilyen viselkedés rendben van, de egyáltalán nincs. Akár mennyire ideges lehetsz a másikra mindig meg lehet beszélni, és nem kell agressziót használni. Ha ilyen mentalitásod lesz és lesz egy pszichopata pasid akkor nagyon rossz helyzetbe leszel, mivel attól is fogsz félni hogy elhagyd őt. És amúgy mindig 1 pofonnal kezdődik a otthoni bántalmazás.
2021. aug. 8. 18:08
Nekem szüleimnél volt így. Apám néha ha ideges volt anyukámra akkor rángatta lökdöste. Egyszer volt hogy rosszul lökte és megrepedt egy bordája de már kapott orvosi kezelést, persze orvosnál mást mondott hogy máshogy történt. Anyukámnak van egy csomó félretett bocsánat kérő levele apámtól, és sajnálom hogy együtt vannak még mindig már lassan 40 éve egy mérgező kapcsolatban. Sajnos nem tudok mit tenni hogy ne történjenek ilyen "balesetek" mert messze lakom tőlük és hiába beszéltem velük erről. Sajnos apám ha iszik egy kicsit könnyebben agresszívabb.
Szerintem szánalmas az aki veri a párját akár meleg akár hetero kapcsolatban
2021. aug. 8. 19:22
Visszaadnám neki duplán, hogy érezze a törődést.
2021. aug. 9. 00:08
Szex közben én szeretem ha pofoznak, de más esetben illetve verést nem tűrnék meg egyből elhagynám és elvitetném éjszaka pár emberrel..senki nem szereti az ilyen kis féreg pasikat
2021. aug. 9. 10:43
Megtenném a feljelentést.
2021. aug. 9. 11:30
Most tényleg csak izomból történő pofonra tudtok gondolni? Egy kis jelzés értékű pofon is lehet, főleg ha bunkó veled.
2021. aug. 9. 13:57
Kapcsolódó kérdések: