Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az első anális szexet hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első anális szexet hogy szeretnéd? Gyengéden, romantikusan vagy Keményen, határozottan?

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
ez a vonat már elment :)
2021. aug. 10. 10:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Keményen éreztem hogy használ
2021. aug. 11. 08:07
 13/18 fökapitany ***** válasza:
100%
Nekem közepesen kemény volt. N volt durva de tudatta,hogy mindenképp megfog dugni. Úgy is lett.
2021. aug. 15. 22:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy ő szeretné, legjobb lenne érezni a határozottságát.
2021. dec. 10. 11:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyengéd romantikus.
2023. dec. 9. 00:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos még sosem volt benne részem, vékony péniszűvel szeretném, elsőre legyen figyelmes, gyengéd, türelmes, a behatolásnál eleinte fokozatos. Ha már az illetővel belejöttünk, és könnyen becsusszan síkosítóval akár tövig is, akkor vágyom rá, hogy legalább ilyen gyakran onnantól durván seggbe basszon engem.

Lehetőleg hátulról, úgy, hogy kutyapózban vagyok.

2023. dec. 9. 01:34
 17/18 Eper Milós ***** válasza:
100%
Mindenképpen gyengéden, odafigyeléssel. Az első élmény meghatározó lehet. Voltam pár szúz fiúval és nem a saját élvezetemre gondoltam, hanem hogy jó legyen nekik a kezdet. (Sikerült, és még élveztem is.)
2023. dec. 9. 14:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyan aktív vagyok,akit a 15 és a 16-os válaszoló is leírt.Akiknek első voltam,azok mind élvezték,akárcsak én és az egyikkel kapcsolatom is lett,pár évre :)

Mindenképpen gyengédség,romantika és figyelmesség "párti" voltam,vagyok és leszek.

Ahogy annak idején az a passzív is ilyen volt,akinek első voltam.

2023. dec. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!