Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A masszőrömnek merevedése volt a masszás közben, éreztem, ahogy hozzáért a hátamhoz. Mit tegyek?
Meleg vagyok, nagyon cuki a srác, azonban én nagyon nagyon felénk vagyok... Elsőnek attól féltem, hogy nekem lesz merevedésem, de a közelében sem voltam, túlságosan felénk vagyok.
Otthon persze nincs gond, meg persze más pasiknal sem volt gond.
Egyébként nagyon tetszik a fiú.
Lehet hogy a mobilja a zsebében volt és azt érezted :)
Amúgy nekem se állna, ha közben a gerincemet ropogtatná. :)
Nem a mobilja volt. Az a szekrényén volt.
Két kezével masszirozta a nyakam, törökülésben voltam és a derekamban éreztem, hogy valami kemény ér hozzá...
Húha.
Én egyszer egy urológussal jártam így :D
Levetkőztem teljesen, háton feküdtem mikor tapogatta a farkam feletti részt, akkor a kezemnél éreztem, hogy merevedése van.
Tettem volna valami vicces megjegyzést is, de az írnok nő volt és elég kellemetlen lett volna a szitu.
Csináld azt, hogy ha hívod megint, teljesen vetkőzz le, csak egy törölközőt tekerj a derekad köré.
Kérd meg, hogy masszírozza meg a combod is (mert kicsit meghúztad :D), és akkor valamennyire takard ki magad, nem teljesen csak picit lásson be a lábad közé.
Ha meleg vagy biszex, akkor akarva-akaratlanul is oda-oda pillant, amit észre fogsz venni, illetve lehet hogy a heze is picit feljebb fog csúszni "véletlenül".
Ha ilyesmi reakciókat látsz, akkor ez már egyértemű jel, és léphetsz felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!