Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan legyek passzívból uni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek passzívból uni?

Figyelt kérdés

A párom igényelné hogy megdugjam de nem vagyok képes rá mert ahogy beteszem lelankad. Biztos hogy pszichés mert közben idegennek és “természetellenesnek” érzem a helyzetet. Hogyan lehet változtatni ezen hogy vágyjak az aktív szerepre?

Próbáltam hogy nem maszturbálok előtte egy hétig hogy nagyon kiéhezett legyek de nem segített.

Nagyon szeretem a páromat és változni akarok. Mit tanácsoltok, van akinek sikerült megváltozni?

(A segédeszközöket ne mondjátok légyszi, mert a szeretkezés része a lényeg, a párom arra vágyik hogy én legyek benne nem valami műanyag darab).

28 éves vagyok ha ez számít, egészséges vagyok, szervi bajom nincs

2021. aug. 1. 10:39
 1/7 steven95 ***** válasza:
100%

Alapvetően nem kellene olyat csinálni ami eltér a vágyaidtól. De persze mindent meg lehet próbálni egyszer, főleg ha saját akaratból teszed.

Én tippnek mondanék egy olyat, hogy vegyél egy maszturbátort/fleshlight-ot(van semleges/ferfi-ánuszmintázatú ha nem akarsz nöi nemiszervűt), azon gyakorolj,tapasztald ki milyen a dolog. Ezt tudod egyedül, úgy hogy nem kell sietned, s nincs semmi feszültség hogy teljesítened kellene.

2021. aug. 1. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Azt csináld ami neked jó. Megfelelésből ne akarj megváltoztatni ösztönösen jövő dolgokat mert a pasidnak úgy lenne jobb. Nyilvánvaló, hogy te ezt belül nem akarod mert ha nem így lenne nem írtad volna ki ezt a kérdést. Szerintem azt meg úgy csináld ahogy neked kellemes.
2021. aug. 1. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is voltak vágyaim ....de egyetlenegy kapcsolatokban nem vártam el hogy teljesítsék.
2021. aug. 1. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez a fleshlight jó ötletnek hangzik gyakorlásnak, kipróbálom köszi.

Kettes neked is köszönöm a választ és igaz hogy eddig nem akartam soha aktív lenni de a barátomért igenis meg akarom tenni. Ő uni és 2 éve “áldozatot hoz” azzal hogy folyamatosan aktív velem. (De nem veti a szememre, nem csal meg nem akar szakítani csak nemrég beszéltünk erről újra, és őszintén elmondta megint, hogy nagyon szeretné).

De amúgy ösztönösen nem annak kéne jönnie hogy dugni akarok?

2021. aug. 1. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Elejét olvastam a kérdésnek

Sehogy ha ez menne neked

Én aktív létemre, tudnám élvezni ha megdugok egy nőt.

Passzív vagy fogadd el.

Műpélóval esetleg kielégíted.

2021. aug. 1. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne a farkaddal csináld. Végsősoron ő dugást akar de nem mondta ,hogy mivel csináld...

Ujjazás,akár a nyelveddel is lehet.

2021. aug. 1. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy olyan dolog amin lehetne változtatni. Nekem sem tudna felállni, ha beakarnám tenni, de én már elfogadtam, hogy ez nálam nem tud működni se lányokkal, se fiúkkal. Lányoknál nem is csodálom, mert nem is vonzanak.

19/f

2021. aug. 28. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!