Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ciki ha gumiban szopok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha gumiban szopok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi kezdő vagyok és érdekelne, hogy ha elsőre gumiban szeretnék szopni, akkor az mennyire gáz? Mert találtam egy srácot, aki találkozna is velem és szerinte nem ciki, bár ő anélkül szereti. Csak félek hogy esetleg az oráltól is elkaphatok valamit. 5 pasival volt eddig együtt én még nem voltam senkivel.
2021. júl. 23. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

5.

Szerintem a nemi betegség nem bizalom kérdése, van amikpr az adott illető nem is tud róla.

2021. júl. 25. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem voltam még sráccal, és kipróbálnám a szopást, de azt gondolom óvszer nélkül lenne élvezetes. Persze előtte beszélgetnék a partnerrel, és csak akkor mennék bele, ha megbízhatónak tűnik.
2021. júl. 26. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!