Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak ti hogy szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak ti hogy szeretitek ha orálisan kielégít valaki?

Figyelt kérdés
Gyengéden vagy erőteljesebben csinálja a passzív? Közben nyalogassa is? Írjátok le hogy szeretitek.
2021. júl. 23. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy szeretem, ha érzékieny csinálja a partnerem.

S szeretem, ha közben a kezemmel a kemény farkát kényeztethetem.

Az elején csak nyalogassa, csókolgassa, majd előbb csak puszikat adjon a makkom hegyére, majd csókolózzon vele lágyan, aztán szép lassan a csókból mejnen át szopásba, de a nyelve ilyenkor már a fitymafékemet kényeztesse, nyalogassa,,,,, s így egyre mélyebben engedje a szájába a farkamat.

A kezével a fejmozgással egyező irányba huzogassa a bőrt a farkamon, s a végén, amikor azt mondom neki, hogy vigyázz, jön, olyankor kissé szorosabban fogja a farkamat, s fogadja a szájába a magom :)

S ha lehet, akkor időzítsünk úgy, hpgy amikor a szájába lövök, akkor menjen el ő is a kezemben :)

2021. júl. 23. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem.

Úgy csinálja, ahogy tudja, meg élvezi. Én élvezem mindehogyan, szóval nem erőltettem semmit.

2021. júl. 23. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. nagyon jókat írt.
2021. júl. 23. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 hány éves vagy?
2021. júl. 23. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Melytorok
2021. júl. 23. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jók a tippjeid 1, majd kipróbálom valakin.
2021. júl. 24. 01:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyok. Egyszerű módszerrel szeretem, de talán kicsit sajátosan. A gyengéd puszikák a farkamra jöhetnek eleinte. Aztán kapja be tövig, ha tudja, amúgy is az enyém vékony, hosszú. Könnyű bekapni. A makkomat nem szeretem, ha izgatják annyira, csak kicsit, és nyálasan se. A makkomtól a farkam tövéig tlja az érzéki ajkaival... Utána lazítsa a szorítást a szájával kissé, engedje vissza a bőrt, és megint ugyanez...

Ha spriccelek, folytassa pont ugyanilyen, közepes tempóban a szopást, ez a legjobb az egészben! ÉS abba ne hagyja, amíg nem szólok.

Ez megőrjít, annyira élvezem! És az én péniszemnél ehhez talán nem kell mélytorok technika se.

Cserébe én is leszopom, ha kívánja, és úgy, ahogy kéri. Meg ahogy tudom, de szeretek igyekezni. Azt nem állítom, hogy 20 percnél tovább lelkesen szopok, de addig érzékien, és imádom, ahogy élvez tőle a másik... Hatalmas adag g>cit kérek a végén a számba, és az arcomra is!

2021. júl. 24. 02:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
passzívként írok, én lassan szeretem csinálni, inkább gyengédebben, az tetszik ahogy 1es leírta:D mélytorkozást nem szeretem, és a végén a számba szeretem kapni:D
2021. júl. 26. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8 az 1-es vagyok, KÖSZI :)
2021. júl. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!