Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zenei ízlés tükrözi valamilyen szinten a szexuális hovatartozást?
Tehát a melegek tényleg kerülik a keményebb, fiúsabb zenéket? És tényleg a lányosabb, könnyedébb zenéket szeretik?
Normális válaszokat várok! Aki trollkodik, azt azonnal lepontozom.
Egyébként már ott megdőlt a dolog, hogy "fiús zenének" titulálod a "kemény zenét". Gondolom metált meg rap-et meg ilyesmit sorolunk ide. Közben mind a rock/metál mind a rap műfajnak igencska sok női követője van.
És Bruno Mars meg Justin Timberlake meg egyéb szarokat is sok férfi hallgat.
Szóval eleve az, hogy egy zene fiús vagy lányos, már nem működik.
Én is be szoktam tolni egy PowerWolf, Tankcsapda és Gloryhammer közé egy Britney Spears-t, ABBA-t vagy épp Katzenjammert. Aztán rádobok egy Pachalbel D dúr kánont, valamelyik Gregor Józsi operabetétet és egy Krúbit vagy 2Arcot:D Csak hogy teljes legyen a kép. Na akkor én most mi vagyok?:D
Én is legjobban a metál zenét szeretem:)
Bár nem azokat a klasszikusokat,hanem Amaranthe,Within Temptation,Nightwish,Evanescence.
*homlokra csap*
Hova fajult a világ?
Semmi köze nincs. A bцzik is hallgathatnak metált, mozoros bandatag is hallgathat Biebert, meleg mehet rmzongoristának, ez teljesen független. Ez nem ítélési alap. A szexualitás az a viselkedésben nyílvánul meg. Meg az ágyban... Sehol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!