Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexmentes erotika két ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmentes erotika két ember között hány éves kortól legális?

Figyelt kérdés
Tehát olyan, hogy petting vagy valami fétis (pl. csikizés) kiélése.
2021. júl. 12. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
14 fölött.
2021. júl. 12. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ kinek mi erotikus. Nekem pl az is izgató volt hogy ha a buszon egy nő állt mellettem és centikre volt a bőre az enyémtől, ha kifújtam a levegőt akkor rá ment és ha beszívtam akkor az ő parfüm és saját bőr illata ami hozzám jutott el. Nyilván az ember nem kezd ezzel semmit, de izgató tud lenni.

Ehhez pedig neki semmit se kellett tennie. És mindegy hány éves. (Amúgy 20 körüli volt)

A normál kontaktushoz a minimum meg 14 év.

2021. júl. 12. 08:51
 3/7 kovpet ***** válasza:
91%

"Tehát olyan, hogy petting vagy valami fétis (pl. csikizés) kiélése"

Ezek szexuális tevékenységek. A petting mindenképp (szexmentes petting? OMG...), a csiklandozás meg lehet játék, de lehet szex is, a körülményektől függ. Ha ebben a kontextusban szóba került, akkor az bizony szex.

2021. júl. 12. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem csak a közösülés számít szekszxuális cselekménynek.

Olvasd át gondosan az apróbetűs részt az alábbi linken, ott van a válasz a kérdésedre. (Én nem tudnám ennél érthetőbben leírni.)

[link]

2021. júl. 12. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
A pettinghez 12 ha a másik fél nem töltötte be a 18at, amúgy meg 14. A csikizésnek szerintem nincs korhatára.
2021. júl. 12. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ hány évesek a felek. Ha mindkettő 14 alatti akkor legális, bár inkább még tanulni kellene nem dugni. Ha az egyik fél betöltötte a 12-őt ÉS a másik még nincs 18 akkor szintén legális (bár én nyakon verném azt a 17 évest aki 12 éves kislánnyal dug). Ha már betöltötte a 14-et akkor meg bármilyen életkortól legális.
2021. júl. 12. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
27%
Bármilyen szexuális kapcsolat esetében: Legalább a 12. életévét betöltött személy létesíthet szexuális kapcsolatot, amennyiben a másik fél még nem töltötte be a 18-at. 14 év felett (betöltötte a 14-et) már nincs felső korhatár. És elvileg azok sem vonhatóak felelősségre, akik úgy folytatnak szexuális együttlétet, hogy mindketten 12 év alattiak.
2021. júl. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!