Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes erotika két ember között hány éves kortól legális?
Attól függ kinek mi erotikus. Nekem pl az is izgató volt hogy ha a buszon egy nő állt mellettem és centikre volt a bőre az enyémtől, ha kifújtam a levegőt akkor rá ment és ha beszívtam akkor az ő parfüm és saját bőr illata ami hozzám jutott el. Nyilván az ember nem kezd ezzel semmit, de izgató tud lenni.
Ehhez pedig neki semmit se kellett tennie. És mindegy hány éves. (Amúgy 20 körüli volt)
A normál kontaktushoz a minimum meg 14 év.
"Tehát olyan, hogy petting vagy valami fétis (pl. csikizés) kiélése"
Ezek szexuális tevékenységek. A petting mindenképp (szexmentes petting? OMG...), a csiklandozás meg lehet játék, de lehet szex is, a körülményektől függ. Ha ebben a kontextusban szóba került, akkor az bizony szex.
Nem csak a közösülés számít szekszxuális cselekménynek.
Olvasd át gondosan az apróbetűs részt az alábbi linken, ott van a válasz a kérdésedre. (Én nem tudnám ennél érthetőbben leírni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!