Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek az a vöröshajú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az a vöröshajú srác meleg?

Figyelt kérdés

Többször láttam a szél kálmán téren egy vöröshajú srácot busztvezet!

Nem láttam gyűrűt a kezén és a végállomáson is csak csávókkal beszélget!

Már utaztam vele suliból haza fele jövet táskámbam volt a bérlet azt mondta hagyjad mennyél csak nyugodtan ! :)

De elég meleg kinézete van !

Meg lehet tudni valahogy?

Nem merném megkérezni .. de nekem nagyon tetszik! 😔😔

Már gondolkodtam olyanon is hogy direkt rosszul leszek a buszán, hogy hívjon mentőt és akkor meg tudnám a nevét!

Mit csináljak hogy közelitsem meg 19 évesen ?

Elég félős tipus vagyok, és egyébként sem társkeresőzök, ha tudtok valami javaslatot segítseget adni annak örülnék!

thx

2021. júl. 10. 04:04
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Mi közöd hozzá?
2021. júl. 10. 04:06
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

"direkt rosszul leszek a buszán, hogy hívjon mentőt és akkor meg tudnám a nevét!"

Azt is megtudnád, hogy apád-anyád milyen súlyos pénzbüntetést fizetne

a kamu riasztásért. Mert amíg te infantilis hülyeségeket művelsz, addig a valós beteghez nem tudnak esetleg kimenni.

Eszednél legyél, tanulj, ne ábrándozz marhaságokról.

Mit keresel te a gyakorikerdesek.hu-n? Kizárt, hogy 12 évesnél idősebb vagy.

2021. júl. 10. 04:08
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

Feküdj vissza, ne ilyen baromságokon gondolkodj éjjel.

Társkeresőzz inkább kép nélkül.

Ha annyira érdekel, kérdezz rá tőle, ezt nem lehet másképp. Valószínűleg úgyis nemleges választ kapnál, de próba szerencse. Ha nem vagy elég bátor, akkor marad az ábrándozás.

És nőjj fel. Meg lehet nézni a jó pasikat, de fölösleges rájuk csorgatni a nyálat, úgy hogy valószínűleg heterok. Kinézetnek semmi köze semmihez, ennyiből nem lehet eldönteni.

Társkeresőn találsz olyat, akivel érdemes ismerkedni, ott úgyis mind egy kapura játszanak az emberek. Random pasikkal fölösleges, sosem fogod tudni, mi a helyzet, csak leégetnéd magad.

2021. júl. 10. 05:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél egy borítékot az szélvédőjére amiben leirod a szitut. Onnan nála a labda… de sajna sose az a meleg akit remél az ember
2021. júl. 10. 07:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztem buszvégen amikor beszélget ment oda valami kamuindokkal pl elhagytál valamit a buszán és meg utána szeretnél nézni. Vagy nem tudod merre áll meg az xy- busz amit el kellene érned.

Ha már kell valami kifogás ilyesmivel próbálkozz, a rosszullét egy hülyeség ráadásul ha kiderül hogy kamuztál a sofőr nagyon nem fog bírni, mert emiatt késik az egész járat és ez kevesebb bevételt jelent neki. És még nem is volt szó a mentősökről.

Szerintem keresd meg facebookon és jelöld be, aztán meglátod hogy visszajelöl e, és ha igen, rá is írhatsz.

2021. júl. 10. 08:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy tetszik a haja, és szívesen megismernéd, esetleg Insta/Facebook címet kérj tőle. A normális, egészséges, hosszan tartó kapcsolatok általában barátsággal kezdődnek, ha meleg, ha hetero kapcsolatról van szó. Nem valószínű, hogy randizna veled mielőtt megismerne. Szóval előbb ismerd meg. Ez így szökött működni.
2021. júl. 10. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6. vagyok, *szokott, autocorrect.

Amúgy annyit tanultam meg kapcsolatok terén, hogy mindenki szereti, ha egyenes, nyílt vagy vele. Ne trükközz, ne csinálj hülyeségeket.

2021. júl. 10. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

Ma reggel kifigyeltem a srácot

Rá is kérdeztem nála, nagyon jó pasi.

Ma du.már randi,

Vittem neki jégkrémet és el kezdtünk beszélgetni így történt.

Kösz a tippet kérdező 😜

2021. júl. 10. 11:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi az infokat

nem merném megkérdezni 😔

marad az ábrándozás sajnos

2021. júl. 10. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!