Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet zavaró, ha a behatolást nem engedem? A kéz és a száj teljesen rendben van és minden más, kivéve a behatolás.
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 15:40
11/17 anonim válasza:
Pont az a legjobb része a dolognak. Én nem bírnám nélküle sokáig.
12/17 anonim válasza:
Félsz megengedni, vagy direkt nem akarod?
13/17 A kérdező kommentje:
Félek egyrészt attól, hogy fájni fog másrészt attól is, hogy a másik durva lenne.
2021. aug. 11. 10:05
14/17 petrick2004 válasza:
Én biszexuális ként Aszex is vagyok és nagyon sokan azért nem akarnak tőlem semmit mert nincs szexuális"késztetésem" hogy szexeljek vele ezért inkább tiltanak a picsába 😂🙁
15/17 anonim válasza:
14-es te akkor nem is szexelsz senkivel?
16/17 anonim válasza:
Nekem nagyon jó lenne egy análozni nem akaró helyes, vékony/sportos, értelmes fiatal srác.
17/17 anonim válasza:
Én jó lmeglennék dugás nélkül, cserébe csak annyit kérnék, hogy időnként csókolja szét a hasamat, aztán szopjon élvezésig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!