Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnumban a kabinokon kívül hol lehet meztelenül lenni és/vagy szexelni?
Figyelt kérdés
Dark and nakeden és többi estén?
Köszi!
2021. júl. 8. 12:44
1/24 anonim válasza:
Maximum a szaunában szerintem.
De tuti valaki jartasabb mint én.
3/24 anonim válasza:
1x voltam bementem törülközőben
Majd végig kiabált egy srác hogy meztelen est van és beszedte a törcsiket,
De tök mindegy mert olyan sötét van hogy amúgy se látsz.
Aki szemüveges az végképp csak tapogatózik ott szerintem 😇
4/24 anonim válasza:
Ha akarsz, lehetsz meztelen nem fog senki szólni érte.
5/24 A kérdező kommentje:
Oké, az a dark and naked. Az is érdekel, és az “alap” szabályok is. Azt azért nem hiszem, hogy a pultnál vagy a folyosón vagy akárhol szó nélkül hagyják, ha nekiállnak kefélni.
2021. júl. 8. 13:35
7/24 anonim válasza:
Persze, a pultnál nem, de a labirintusban, a kabinokban, ahol neked tetszik, ott csinálhatják.
A jakuzzi is a tiltott helyek közé tartozik.
8/24 anonim válasza:
A pultnál, és a dzsakudziban nem lehet meztelenni.
Egyébként mindenhol és kefélhetsz is a folyosón.
Ahol kedved tartja a labirintusban.
9/24 anonim válasza:
A jakuzziban igenis lehet meztelenül lenni. Számtalanszor voltam már, és mindig minden vendég meztelen volt bent - kivétel nélkül.
10/24 anonim válasza:
A jakuzzi a dugásra tiltott nem? Én sem biztos, hogy szívesen üldögélnék idegenek tejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!