Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Közületek van olyan, akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közületek van olyan, akinek biszex pasival lett kapcsolata?

Figyelt kérdés
Sokadik pofára esés után kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz, velük nem szabad kezdeni, mert nem képesek hűségesek lenni, persze tisztelt a kivételnek, ha van ilyen.

2021. júl. 8. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem mert nekik barátnőjük, vagy feleségük van.

Nem képesek leparkolni egy pasi mellet, kell a másik nem is.

Vagy hármas.

2021. júl. 8. 10:32
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Van kivétel is.

Ismerek egy olyan párt ahol az egyik 40-es az meleg, a 30-as meg biszex.

Ott a 30-as srác kapcsolatban volt, azt rájött, hogy a fiúkhoz jobban vonzódik, ekkor a barátnőjével szakított és összejött a 40-es pasival.

Nekem eddig nem jött össze.

Voltam már pár bi pasival, volt akivel 4 évig összejártunk, minden jó volt, lehetett velük beszélgetni mindenről, nem voltak azok a fűvel-fával típusúak inkább tartós titkos kapcsolatot akartak.

Viszont az a baj, hogy ha valamilyen szinten is több alakul ki, akkor is a társadalmi nyomás miatt nem mernek felvállalni egy meleg kapcsolatot, vagy ha mégis, akkor előbb-utóbb gyereket/családot akarnak és emiatt inkább egy csajt keresnek.

Ezért kerülik a melegek a biszexeket.

2021. júl. 8. 11:15
 3/13 A kérdező kommentje:
De a melegeken ugyanúgy van társadalmi nyomás és nem egy meleg él nővel pont ezért. Akkor a biszexeknek ez mitől más? Azt értem, hogy nekik elvileg a nők is tetszenek, de ha csak azért van nővel, mert ezt kívánja a többi ember, akkor ugyanott vagyunk
2021. júl. 8. 11:21
 4/13 anonim ***** válasza:
2%

A melegek nem élnek nővel

Aki nővel él az biszex.

Illetve egy meleg haverom most nősült meg, szülők kedvéért beválalta a boldogtalanságot és a viagrát.

2021. júl. 8. 11:36
 5/13 A kérdező kommentje:

"a melegek nem élnek nővel"

"illetve egy meleg haverom most nősült meg"

Na, akkor élnek vagy nem?

2021. júl. 8. 11:37
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem biszexualitástól függ, csak rosszindulatú sztereotípia, hogy a biszexeknek mindenki kell, és hűtlenek. Biszexnek lenni annyit jelent, hogy vonzódsz a férfiakhoz és a nőkhöz is, nem azt, hogy mind a kettő egyszerre kell neked. Aki hűtlen pedig, az melegként vagy heteróként is meg fog csalni. A fókusz azon kellene legyen, hogy normális, gerinces társat válassz. Az ilyen csalfa, ide-oda dug emberektől nincs miért rendes, egészséges párkapcsolatot várni. El kell kerülni őket.
2021. júl. 8. 12:05
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
6. vagyok, sajnos látom, hogy szexualitástól függetlenül nehéz rendes társat találni, aki nem használ ki, csal meg stb. De nem lehetetlen. Tanuld meg tisztelni önmagad, legyél jó emberismerő, és legyenek elvárásaid a másiktól. Ismerd meg a másikat, kerüljetek szellemileg közel egymáshoz, mielőtt párkapcsolat lesz belőle. Ismerd meg őt, a hibáit, a vágyait, és ha valami nem fekszik neked vele kapcsolatban, akkor el kell engedni. Kerül másik. Talán nem Magyarországon, de nagy a világ. Sajnos eléggé normalizált manapság a megcsalás, olyant kell keresni, aki elítéli az ilyesmit, és bizonyítani tudja a hűségét. De tényleg azt javaslom, hogy javíts az emberismerési képességeiden, ha az megy akkor ki tud szimatolni kivel nem érdemes kezdeni.
2021. júl. 8. 12:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Eddig én is azt hittem, hogy rosszindulatú sztereotípia, de egyre kevésbé hiszem már ezt. Abban pedig igazad van azért, hogy a megcsalas az előfordulhat ettől függetlenül bárhol
2021. júl. 8. 12:17
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

"De a melegeken ugyanúgy van társadalmi nyomás és nem egy meleg él nővel pont ezért. Akkor a biszexeknek ez mitől más?"

A melegek kis része megy abba bele, hogy inkább házasodik a társadalmi nyomás, szülők, vagy az önelfogadás hiánya miatt.

Biszexeknél ez azért másabb, mert ők valamilyen szinten vonzódnak is a nőkhöz, és inkább titokban tartanak fiút is.

De ahogy más is leírta, a hűtlenség az szexuális beállítottságtól független.

Biztos ismersz te is olyan hetero párt, ahol hiába hetero a pasi, mégis titokban is tart egy szeretőt :D

Ahogy attól, hogy valaki meleg sem biztos, hogy hűséges.

Nem csak nekünk melegeknek nehéz társat találni, csak mi gondoljuk így.

2021. júl. 8. 14:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy csak a melegeknek nehez, de nehezebb, mint heterokent, az biztos. A vonzalom és a társadalmi nyomas meg ket kulon dolog, ha egyezik, tökre jó de ha nem, abbol lesznek a szíveket összetoro biszexek
2021. júl. 8. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!