Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elég jó szex miatt szakítás?
Ő tapasztalt, idősebb, én fiatalabb és kezdő vagyok.
Sajnos szerintem látja rajtam, hogy nem mindig tudok olyan jól teljesíteni.
Eddig 2x szexeltünk (még csak most ismerkedünk) és kicsit esetlen voltam.
Ez lehet szakítóok, ha a másik komolyat keres?
Vagy elvárható, hogy ilyenkor megtanítson és ne kritizáljon miatta?
Jézusom, dehogy. Ha valaki emiatt szakít, akkor jobb is, hogy megszabadultál tőle. Ha meg kritizál, akkor dobd ki a p*csába. Ne hagyd, hogy játszanak veled. Komoly párkapcsolatban nem a szex fog dönteni, ezt hidd el. Aki azalapján dönt, az meg kuka. Szexben egyébként is fejlődik az ember egy kapcsolat alatt. Szóval mindképp tapasztal az ember, de egy vadbarommal ne legyél együtt, aki türelmetlen.
Nem kell semmit elvárni. Azt sem, hogy tanítson. Beszéljetek egymással. Ezt sem nagyon értem, hogy miért nem beszélitek meg? Hiszen akkor nem ide tennéd fel a kérdést. Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele együtt?
Mondtam neki, hogy tapasztalatlan vagyok. De nem tanít, nem mond semmit.
Nem reagál.
Szerintem nincs türelme tanítani, hiába kértem tőle.
Egyébként szívesen fejlődnék.
Kifogtad a tipikus önző idősebbet.
Hagyd ott, mert ha ilyen, akkor neked lesz rossz, lelkileg is, testileg is.
Volt nekem is kezdő az életemben, KÉT hónapig volt úgy, hogy apró lépésenként mentem vele. Boldog ember lett így, és ez nekem is öröm volt !
Igen
Ilyenkor neki kell téged irányítani
És nem kritizálni téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!