Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A baratom sokszor ugy elvan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom sokszor ugy elvan a haverjaval h en alig jutok eszebe! Ez normalis?

Figyelt kérdés

En 2 muszakba dolgozom, es sokszor hetvegen is.. O legtobbszor hetvegen er ra... Sokszor el is megy a haverjaival, es hetkoznap is munka utan talalkozgat a haverokkal, meg akkor is mikor en otthon vagyok es egyutt lehetnenk. Nemreg koltoztunk ossze, en mindent feladtam (jo munkahely, csalad, baratok), hogy 100 km arrebb a parommal elljek akivel egyutt vagyok 5 eve...

Panaszkodom neki h nekem meg nincsenek barataim ott, es vigyen magaval a haverjaihoz, es mondogatom neki h en maganyos lettem es sok most a valltozas az eletembe es kicsit tobb figyelmet szeretnek... De sajnos ugy veszem eszre h nem foglalkozik vele, csak a feje utan megy es a haverok a legfontosabbak neki. Szinte mar serto, es csalodott vagyok.. Mert nem akarom lekorlatozni, de most ugy erzem h tobb kell belolle nekem... Ha meg panaszkodom a haverokra akkor meg en vagyok a gonosz... Kozbe nem a haberokra vagyok merges meg ra se, csak annyit akarok h most egy kicsit tobbet legyen velem, es ne tunjon el hetvegente 1 - 1 naponta es alig ir akkor.

Volt mar valaki ilyen helyzetbe? Ugy erzem le kell ullnom vele megbeszelni... De mit is mondjak h ne sertodjon meg? Tuti tamadasnak veszi h en alakarom szakitani a baratoktol ot.. De ez nem igy van.. Nem akarok hulye picsanak se tunni, de nem tudom mit csinaljak... Tul maganyos vagyok🥺🥺🥺

2 db 2 eves fiu

2021. júl. 5. 00:55
 1/4 A kérdező kommentje:
*2 db 28 eves fiu
2021. júl. 5. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem ismerlek titeket, így csak a szöveg alapján tudok “véleményt” írni.

Mindenképp ülj le vele beszélni erről, mond el neki, hogy neked ez így nem jó, hogy ilyen keveset vagytok együtt, főleg hogy írtad, hogy 100 km-rel arrébb költöztél miatta, így főleg.

Nem szeretnék annyira beleszólni mikor találkozik a haverjaival, de szerintem jobb lenne ha kialakítana egy rendszert hogy mikor van veled és velük.

Próbáljon akkor haverokkal lenni, mikor te dolgozol.

De tényleg mindenképp beszéljétek meg, ez a lényege egy kapcsolatnak, az őszinteség és hogy megtudtok beszélni mindent.

2021. júl. 5. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Nézd! Már az fura, hogy ekkora áldozatot hoztál, őt pedig ez nem érdekli. Én is elkövettem már ilyen hibát, mint, amit te csináltál.

Ha nem visz a haverjaihoz, akkor szégyell valószínűleg. Nem szeretné, hogy kiderüljön róla, hogy meleg, stb. Ezeknek általában ilyen okai vannak.

Én mondjuk biztos már rég szakítottam volna ilyen emberrel, akinek csak pótlék vagyok, vagy szexszolga, az érzésekkel meg nincs foglalkozva. Közös célok, tervek, hasonló gondolkodás nélkül nincs harmónikus kapcsolat.

Párkapcsolat= Kölcsönös tisztelet, őszinteség, áldozathozás, bizalom. Ha ebből hiányzik egy is, akkor véget ért a kapcsolat.

Mindent helyre lehet hozni, de ehhez is két fél kell. Akár párterápiával, de megintcsak kihangsúlyozom, hogy ehhez ketten kelletek. Próbálj meg beszélne vele őszintén. Mutasd meg az érzéseidet, ha pedig tényleg nem vevő erre, akkor pá. Így hosszú távon tönkre mész lelkileg. Nem vagy véletlenül társfüggő? Olyan emberhez ragaszkodni, aki nem törődik veled, az egy elég furcsa dolog.

2021. júl. 5. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
5 éves kapcsolat. Mikor kezdett el figyelmen kívül hagyni? A lakás közös albérlet? Leírtak alapján eljött az ideje, annak, hogy "elkapd a tökeit". Tudja, hogy hülyére vehet téged, ezért ki is játszik mindent. Te meg dolgozzál csak. Érdemes megnézni, hogy kit teszel bele és mit kapsz a kapcsolatból!
2021. júl. 5. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!