Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak, titeket mi fog meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak, titeket mi fog meg igazán egy passzívban?

Figyelt kérdés
itt most konkrét dolgokra gondolok, kapcsolat céljából és szex céljából is írjátok le. (külön - külön)
2021. júl. 3. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Csak a szex nem érdekel.

Kapcsolatra ismerkedésnél az,ha nem olyan társat keresne, aki domináns, erőszakos,stb.

Tehát olyan passzív izgatna, aki érzelemre, figyelemre és tartós kapcsolatra vágyna....Na ez már a mese kategória, ezért nem is foglalkozom nagyon az egésszel :)

2021. júl. 3. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Párkapcsolatot tekintve:

Kinézet, önbizalom, erős személyiség, ne legyen elszálva magától, legyen okos, ne legyen féltékeny mert ha én azt mondom hogy nincs más a képben akkor nincs, ha lenne akkor már rég szakítottam volna.

Szex szempontjából:

Legyen átlagos testalkatú vagy sportos a ducibb srácok nem jönnek be nekem (persze ez a én preferenciám) tetszik ha van saját stílusa, de a legfőbb szempont az hogy legyen köztünk szexuális vonzalom. 20/f

2021. júl. 3. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Arc, frizura, termet, testalkat; barátságosság és értelem (EQ + IQ), céltudatosság, eltökéltség, humorérzék.
2021. júl. 3. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
A passzívban benne? Ott belül a záróizma az, amivel meg tud fogni. De ha rendesen csúszik a farkam, akkor már az sem védheti meg.
2021. júl. 3. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Cukiság, szőr, szép borostás arc, bociszemek, vékony alkat, szimpatikus személyiség. Így elsőre ez vonz, de egyik sem kizáró ha nincs, kivéve ha taszító a személyisége, engem sem érdekel csak szex.
2021. júl. 3. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az 5ös teljesen jól írta le
2021. júl. 3. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Ő eléggé megfog a kinézetével:

[link]

[link]

Legyen legalább érettségije + szakképesítése, legyen barátságos, empatikus, ne titkolja a gondjait.

2021. júl. 4. 02:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon lányos és igényes. Ez utóbbi alatt azt értem, hogy nem rohadnak a fogai és nagyon szeret tisztálkodni.
2021. júl. 15. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!