Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretnék segítséget kérni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés
Barátommal most jöttem össze. Ő 2020 januárjába töltötte a 14et én most 18 éves vagyok. Ha történik valami, akkor rendben van?törvénybe ütközik? Az új homoszexuálisokra vonatkozó törvények befolyásolják ezt? Köszönöm a normális válaszolóknak előre is:) szülei elfogadtak, csak azért kicsit aggódok. Legális ha mondjuk pl pettingelünk?

2021. júl. 3. 15:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
98%

Nyugi, nem tudsz bajba kerülni, csak élvezd az életet. :D

Ne emiatt az idióta törvény miatt cseszd el a kapcsolatod. Hidd el semmi nem változik a te esetedben.

A törvény tényleg idiótaság, de téged nem érint. Csak annyira, hogy iskolában nem lesz része a felvilágosításnak a homoszexualitás (bár szerintem neked az már megvolt :D).

2021. júl. 3. 15:49
 12/32 A kérdező kommentje:

Szóval akkor rendben van biztosan ha január 20án lett idén 14? Ha valaki bejelentést tenne, akkor a rendőrség nem foglalkozna vele?

Köszönöm a válaszokat:)

2021. júl. 3. 15:58
 13/32 anonim ***** válasza:
98%
Nem foglalkoznának vele. Teljesen törvényes.
2021. júl. 3. 16:23
 14/32 anonim ***** válasza:
8%

Jelenlegi törvénynél semmi gond.

Az új törvény kifacsarásával ha valaki feljelent, rád tudják fogni a pedofiliát.

2021. júl. 3. 17:07
 15/32 A kérdező kommentje:

Ti mit javasoltok, szakítsak vele? De hát szeretem...

Visszamenőleg meg nem büntethetnek

2021. júl. 3. 17:19
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne szakíts, élvezd az életet 🤷‍♂️
2021. júl. 3. 17:25
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy emiatt szakits vele! Semmi törvénybe ütköző dolgot nem tesztek
2021. júl. 3. 17:53
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy szakíts! Nyugi, nem lesz belőle gond. Ha erre a törvényre hivatkozik valaki, akkor egyből tudsz kontrázni a beleegyezési korhatárra vonatkozó magyar és uniós határozatra is, sőt az egyenlő bánásmódra és a diszkriminációra vonatkozó törvényekre szintúgy hivatkozhatsz.
2021. júl. 3. 18:38
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Mész a böribe. Nagyon helyesen.
2021. júl. 3. 19:51
 20/32 A kérdező kommentje:
19 köszi:)
2021. júl. 3. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!