Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után feküdjek le a párommal? 18/passzív. Első lesz popsiba.
Mond meg neki, hogy akkor feljelented zsarolásért és hírnév gyalázásáért (nem tudom a pontos kifejezést, de valami ilyesmi).
Nem éri meg egy ilyennel lenni. A kapcsolatok lényege, hogy mind a két emberről szól, nem csak az egyikről. Ha te ezt szeretnéd, akkor hajrá, nem érdekel. Viszont, ha nem szeretnéd, akkor semiképp se menj bele. Mindig van kiút...
"Amúgy meg nem hagynám el, mert akkor világgá kürtölné a dolgot"
csak ez miatt akarod(?), mert ha igen akkor zsarolás, olyan mintha ebben sem hagyna neked döntést.
Ejha, jókora barom lehet az az ember.
Mi amúgy az első randin lefeküdtünk, de nem kényszerítettem rá semmire, sem akkor, se azután.
Komolyan szereted is? Át írásaidból nejem az jön le ő téged csak tárgyként kezel. Nem hinném, hogy szerelmes beléd.
De ha neked ilyen fiú kell, nekem 8.
De a saját testedre, épségedre vigyázz. Első alkalom lesz, ne hagyd, hogy erőszakos legyen. Ha neked nem jó, vagy nagyon fáj akkor hagyd abba. Nem jönnél ki jól, ha az első behatolásnál megutálnád a szexet, a passzív szerepet. Utána az összes együttlétetek szenvedés lenne a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!