Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasik! Veletek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasik! Veletek volt olyan, hogy elítéltek titeket, mert melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Volt, h bántottak is? Elmesélnétek, h hogy viseltétek?
2021. júl. 2. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nyíltan nem reklámozom senkinek, közeli emberek tudják, csak annyi hogy rajtam kicsit látszik.

Régebben beszólogattak, hagytam, mert visszahúzódóbb voltam, már viszont nem hagynám. Mondjuk már nem is szól be senki.

2021. júl. 2. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még nem. Pedig nyílt titok.
2021. júl. 2. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem mondtam el senkinek akit ismerek, de így is rengeteg támadás ért online, többek között ezen az oldalon is.

Eleinte nehezebben viseltem ezeket, azután rájöttem, hogy nincs értelme minden ilyen eset után napokig depizzek. Mostmár nem igazán érdekel, ha beszólnak.

Személyesen azért jóval nehezebb lesz. Az egész családom homofób, amit elég sokszor hangoztatnak, úgyhogy nagyon félek az előbújástól. Még várok vele, addig amíg el nem tudom magam tartani, már előre a legrosszabtól tartok.

2021. júl. 2. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Igen volt

De nem fogok itt siránkozni.

2021. júl. 3. 07:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sosem vallottam be senkinek, így kisebb beszólogatások voltak csak olyan emberektől, akik sejtették rólam.
2021. júl. 4. 01:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Elítélni az túlzás, csak közölte velem a jobboldali közegből származó illető - vallomás után -, hogy akkor a továbbiakban nem folytatja a haverkodást velem... Megértem, nyilvánvalóan nem jönne ki jól a dologból, ha megtudná a közege, hogy ilyenekkel barátkozik.
2021. júl. 4. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!