Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik! Veletek volt olyan, hogy elítéltek titeket, mert melegek vagytok?
Igazából nyíltan nem reklámozom senkinek, közeli emberek tudják, csak annyi hogy rajtam kicsit látszik.
Régebben beszólogattak, hagytam, mert visszahúzódóbb voltam, már viszont nem hagynám. Mondjuk már nem is szól be senki.
Én még nem mondtam el senkinek akit ismerek, de így is rengeteg támadás ért online, többek között ezen az oldalon is.
Eleinte nehezebben viseltem ezeket, azután rájöttem, hogy nincs értelme minden ilyen eset után napokig depizzek. Mostmár nem igazán érdekel, ha beszólnak.
Személyesen azért jóval nehezebb lesz. Az egész családom homofób, amit elég sokszor hangoztatnak, úgyhogy nagyon félek az előbújástól. Még várok vele, addig amíg el nem tudom magam tartani, már előre a legrosszabtól tartok.
Igen volt
De nem fogok itt siránkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!