Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért provokáció, ha két meleg csókolózik az utcán?
Figyelt kérdés
Vagy ha simán csak egymás kezét fogják?2021. jún. 29. 19:44
11/17 anonim válasza:
Az orális szex sem normális, hisz nem lesz belőle gyerek vagy mi a rákot mondott az isten.. XD
12/17 anonim válasza:
Engem nem érdekel, akár hetero- akár homoszexuálisokról van szó. Ugyanúgy tojok mindenkire.
13/17 anonim válasza:
Akkor provokáció, ha direkt azért csináljátok, hogy provokáljátok az embereket. Amúgy csak undorodik tőle az emberek többsége, ezért nem illik. A nudisták sem járnak meztelenül az utcán.
15/17 anonim válasza:
Én szeretem ha érzékien csókolóznak, akkor is, ha heterók. Bár, felőlem szexelhetnének is az utcán, én örülnék hogy szeretik egymást. Nem jövök zavarba tőle, hogy ÚRISTEN ŐK mit izéélnek jajj mit kell előttem jaj.
16/17 everlight válasza:
Hetero párokra is rosszallóan néznek ha az utcán enyelegnek.A közterület nem magán tulajdon,ne csinálhassanak azt amit akarnak,főleg ha gyerekek is szemtanúi lehetnek.SE hetero,se meleg ,se transz párok ne enyelegjenek az utcán,menjenek szobára.
17/17 anonim válasza:
Felőlem mindenki azt csinál, amit akar. Bár a nyalás-falás nekem undorító. Legyen az hetero, vagy homi. A puszi, ölelés, stb az még teljesen oké nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!