Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisoknál mióta 14 év a beleegyezési korhatár? Mióta azonos a heterókéval?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 18:52
11/28 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként reális ez a 14
Egy 14 évesnek már azért van szerelmi élete. Most ha egy 18 éves tetszik neki, akkor miért is kéne annak legálisnak lennie? 4 évről van szó. Nekem vannak meleg ismerőseim, és nagyon jóba vagyok velük. Kezdetben 14-18 most pedig 15-19 a felállás. Miattuk is aggódom.
2021. jún. 29. 19:46
12/28 anonim válasza:
En pont 18 vagyok, lehet bajom belőle hogy a barátom 14 éves? Decemberbe lesz 15
14/28 anonim válasza:
ha a homoszexuális beleegyezési korhatárt fel szeretnék emelni, akkor a heterot is fel kellene ugyanannyival emelni. Sajnos a fideszes bácsik nagyon türelmetlenek, akár fiúkról, akár lányokról van szó, különben már rég emeltek volna rajta.
15/28 anonim válasza:
Jajj de jó hogy mondod baszki, ha ők maradnak kormányon, akkor lehet, hogy visszarakják 18+-rá a melegeknél a beleegyezési korhatárt, vagy megint fajtalankodásnak fog számítani... 🙃
Sőt lehet, még nem is kell a választásokig várni mert, amit itt ezek az elmúlt 1 évben tettek az LMBTQ közösséggel az egyszerűen kegyetlen.
16/28 anonim válasza:
Nem emelhetik vissza a korhatárt, azt nem tehetik meg. Akkor tényleg kicsapnak minket az euból
17/28 anonim válasza:
Aztán bevezetik, hogy csak házasságon belül lehet szex.
18/28 anonim válasza:
Egész európába nemileg semleges a korhatár, ez is egy feltétel nem?
19/28 everlight válasza:
Nem tudnák ellenőrizni,Eleve nevetséges az egész törvény.Ha 14 év a beleeggyezési korhatár,ha 2 13 éves szexel akkor lecsukják őket,ki ellenőrizné?
20/28 anonim válasza:
18 év alatti 12.eletevet betoltottel csinalhatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!