Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Titeket fel sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Titeket fel sem izgat egy nő teste? Esetleg undorodtok is tőle?

Figyelt kérdés
Aki sértő vagy bunkó kommenteket ír, azt lepontozom.

2021. jún. 27. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem speciel felizgatni nem tud. Persze észreveszem ha egy lány csinos, és karcsú, esetleg szép kerek a popsija, de nem érzek különösen semmit.
2021. jún. 27. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem izgat egyáltalán szexuálisan egy nő sem.

De azért nem undorodom a nőktől.

2021. jún. 27. 13:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgat, attól még nem találom undorítónak. Attól, hogy nem izgat még lehet szép, csinosan felöltözve stb.
2021. jún. 27. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Miért pont a meleg férfiak érdekelnek?

Több egyedülálló hetero férfi van, mint égen a csillag.

Szóval ne aggódj van miből válogatnod :)

2021. jún. 27. 13:28
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem undorító, csak alkatilag a homokóra-forma számomra teljesen érdektelen, hidegen hagy. Azt én speciel értékelem, hogy a nők felületileg szépen vannak megcsinálva, kedves, aranyos, szép, szőrtelen, széparcú, hosszú hajú, szépen öltözött, finom lények. Ezt én a fiúknál is elvárom, mert a lányosabb fiúkat szeretem, és megmondom, ha valamitől valóban undorodni tudok, az biztos nem nő lesz, hanem az átlag, önmagára szaró, ízléstelen, tohonya, ronda férfiember. És nyilván nem az alap alkati adottsága az undorító, hanem az a végső, ronda, tapló megjelenés, ami vált belőle. Igazán undorító egy férfi tud lenni.
2021. jún. 27. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első és az ötödik nagyon jól leírta, pont így vagyok a nőkkel én is.
2021. jún. 27. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem undorodok a női testtől, de nem is vonzódom hozzá szexuálisan.
2021. jún. 27. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha egy általam szépnek tartott fiatal nő megcsókolgatná a hasamat, felállna-e. :)
2021. jún. 27. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
a lányokkal úgy vagyok hogy max aranyosnak tartom őket, szerelmes is tudok beléjük lenni de csak lelkileg, szexuálisan nem érdekelnek. Fiúknál megvan ugyanaz hogy szerelmes tudok lenni, de ők szexuálisan is érdekelnek. Furán működik ez nálam.
2021. jún. 28. 10:31
 10/12 anonim válasza:
100%
En úgy gondolom hogy nem undorodunk a női testtől. Más a szexuális orientaciónk, más az ami felizgat, tetszik. De ettől függetlenül szerintem észrevesszük mi az ami csinos, szép, de szexualisan nem vonzódunk hozzá. Igazából ennyi! Legyen szép napod!
2021. jún. 29. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!