Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit kikészít a helyzet, mit tehetek?
30 éves ffi vagyok. Van a munkahelyemen egy 45 éves férfi kollégám. Nagyon jó barátság, bizalmas kapcsolat alakult ki köztünk. Többször felhívott magához, segíteni akar hogy bátrabb legyek az élet terén, mindemellett az ő hibáit is elmondta.
A probléma az hogy mit csináljak azzal a félelemmel hogy elvesztem őt, rámun, pedig azt mondta nem fog átverni. Boldogság helyett örökös félelem van bennem. Mit tehetek?
Semmi sem tart örökké sajnos. Én pár honapja szakitottam a barátommal és még most is fáj ha rágondolok, de az életnek mennie kell tovább. Élvezd amig tart és csinálj sok szép emléket. Ha pedig véget ér, akkor adj idöt magadnak "gyogyulni" utána pedig keress valakit. Biztos találni fogsz!
De most élj a mának!
A 2-es válaszolónak nagyon igaza van. Semmi sem tart örökké,és főleg az nem, amiről azt hisszuk.
Tudod,nekem az utolsó kapcsolatom számomra az ideális volt,minden szempontból. Több évet éltunk egyutt,pedig volt kokulönbség.
Ha annyi tízforintosom lett volna, ahányszor a srác elmondta,hogy "szeretlek" és " nem tudok nélkuled élni", akkor benne lennék a tíz leggazdagabb magyarban.
Aztán,egy "szép" őszi napon úgy hagyott el,ahogyan nem is hittem volna, ráadásul nem kevés lelki fájdalmat és alázást is adott mellé.
Ez lassan négy éve történt, bő másfél éve,hogy kihevertem.Már nem is jut eszembe,teljesen közömbös.
Pedig sosem féltem, vagy aggódtam,hogy vége lehet, mégis. De hidd el, ha aggódsz,az lejön és nem biztos,hogy pozitív hatást kelt.
Örulj neki , hogy van egy ilyen ember az életedben,ne filózz semmin, éld meg a mát, a napok szépségét. Ha törik valami, akkor az akkor is fog,ha megfeszulsz.
Sokan, köztuk én is,mit nem adnának egy ilyen kapcsolatért, vagy akár barátért.
Hidd el, rengeteg magányos, elhagyott ember van köztunk,és olyan is, aki már nyitni sem mer újra ...
Szóval, fel a fejjel és sok jót és szépet Nektek !
52 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!