Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket miben érint nagyon az új törvény, ami
fájdalmasan érint?
Figyelt kérdés
Én nem megyek most már egy barátom hoz sem ahol 18 év alatti gyerek van. Nem akarom őket, se magamat bajba sodorni.
Semmi nem érint fájdalmasan, és annyira nem is érdekel. Eddig sem bu*ultam nyilvánosan és ezután sem fogok. Volt barátom is, és nem eréztünk rá késztetést, hogy az úton szerelmespárként (kézenfogva, csókolózva) mutatkozzunk, ezért engem nem izgat ez a törvény.
2021. jún. 24. 13:24
2/18 anonim válasza:
Miért érintene fájdalmasan? Ez csak egy kirekesztő politika része. Most nem a migránsokat szapulják, mert az most ugye nincs. Hanem találtak egy új csoportot. Majd lesz más is rajtunk kívül, ne aggódj. Nyilván csak akkor, ha nem lesz kormányváltás. Viszont ez csak a gyűlölet politika része. Ez valójában nem a melegekről szól, hanem így próbál szavazatot gyűjteni magának az ostoba. Szóval elég bugyuta lépés volt ez tőle. Azért az orosz és a magyar társadalom között van jócskán különbség. A lengyelek is megpróbálták egyszer ezt a törvényt beiktatni és ott is megbukott végül. Pedig a lengyelek azok még korlátoltabbak, mint mi. Szóval nem kell parázni. A pár köpködő meg úgy is csak a saját szánalmas nyomorát nem tudja megoldani, ezért utálkoznak. Nem kell velük foglalkozni. Mindig az jusson eszedbe, hogy ezek csak lelki frusztált majmok.
2021. jún. 24. 13:31
3/18 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz a barátodhoz, nem sérted meg vele a törvényt. Nem kellene tolni az agyatlan propagandát. Mondjuk gondolom amúgy sem a gyerekek előtt álltok neki dugni.
2021. jún. 24. 13:46
4/18 anonim válasza:
mivel nem vagyok pedo semennyire nem érint
2021. jún. 24. 14:03
5/18 anonim válasza:
Lehet velem van a baj, de én sem zuhantam letargiába ettől a törvénytől... engem szinte semmiben nem érint
2021. jún. 24. 14:37
6/18 DominikX válasza:
Engem csak a sok fideszes meleg, meg a sok vak meleg bosszant. Őket ez a törvény már nem érdekli, mivel már pont nem 15 éves, az pedig hogy a tobbi fiatalkorú LMBTQ tag mit érez az mar őket nem érdekli = empátia 0.
Mondanom se kell h nagy naivnak kell ahhoz lenni, hogy bárki is elhiggye hogy a kormány majd pont itt fog megállni, és ezentúl védelmezni fogja a meleg “fickókat.
2021. jún. 24. 15:47
7/18 anonim válasza:
Amúgy ezzel a törvénnyel mi a bajotok?
Pedo sokkal jobban lesz büntetve
Gyerekeknek nem lesz meleg propaganda
Iskolákba nem mehetnek be ilyenek előadásokat tartani
Nem kaphatnak hormonkezelést, mert az anyuka szerint a Tomi lánynak képzeli magát
Homokos, szexuális tartalmak mennek 18-as karikával
2021. jún. 24. 15:50
8/18 anonim válasza:
#7, az a baj, hogy azt is a Fideszes bírák mondják meg, hogy mi a meleg propaganda.
Egy példa, az M2 újból adja a Jessica Jones sorozatot, de kivágtak belőle minden leszbikus jelenetet, holott ez fontos a karaktert és a történtet illetően. Na itt a baj.
Ha egy kis meleg dolog is lesz egy filmben azt vagy kivágják, vagy be se engedik... mint kínában.
Illetve nem szabad összemosni a mocskos pedofíliát a homoszexualitással.
2021. jún. 24. 15:59
9/18 anonim válasza:
7-es! A probléma, hogy a homoszexualitást együtt említik a pedofíliával. Az egyik az bűncselekmény, a másik pedig semmis dolog. És azért a kettőt összemosni elég gusztustalan. De, ha gondolkodsz, akkor rájöhetnél erre. Ez olyan kb, mintha összemosnák a férfi nemet az erőszakkal. És akkor minden olyan jelentet a tv-ben, ahol férfi erőszakos, azt kivágnák. Vagy le sem adnák. Nyilván bugyuta a példa, de ez a törvény is pont ennyire értelmetlen.
2021. jún. 24. 16:07
10/18 anonim válasza:
Annyi a lényeg 18 éves kor alatt nem tolják ezt a gyerek képébe. Ez nem bűn
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!