Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki mikor jött rá arra hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor jött rá arra hogy nem heteroszexuális?

Figyelt kérdés

Mi volt az a pillanat amikor leesett hogy az átlagtól eltértek?

Mi volt az az inger és hogy hány évesen történt ez meg?

2021. jún. 22. 20:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
20-22
2021. jún. 22. 20:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen egy házibuliban
2021. jún. 22. 21:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kb 3-4. Osztályos voltam amikor már voltak érzelmeim, gondolataim fiuk iránt.

Majd nagyjából 8. Osztályban jöttem rá teljes mértékben, amikor egy meleg filmet néztünk meg.

20/f

2021. jún. 22. 21:07
 4/15 Kimbella a kimberlyből ***** válasza:
93%
Mindig, már egész kicsi koromtól tudtam, hogy valami nem ok. Még a szexualitásról nem is tudtam semmit (pl 3-4 évesen), dde éreztem, hogy más vagyok
2021. jún. 22. 21:07
 5/15 -remete- ***** válasza:
94%
18 katonaság. ")
2021. jún. 22. 21:23
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Én már oviban nagyon kedveltem két fiút, de úgy igazából 14 évesen, elsős gimisként a tesiöltözőben. :)
2021. jún. 22. 21:45
 7/15 anonim ***** válasza:
4%
De azért nem kéne utálni a nőket.
2021. jún. 22. 22:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

olyan ötödikes lehettem mikor éreztem, hogy egy kicsit más vagyok

kb. 16 éves koromra ezt sikerölt is elfogadnom önmagam

2021. jún. 22. 23:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általánosban.

2.-3. osztályos lehettem, igaz ekkor az ember még szexuálisan nem érett, de valahol éreztem, hogy más vagyok mint a többiek.

Szerintem a melegek ha visszagondolnak, már sokkal korábban tudták, nem akkor döbbentek rá, amikor szexuálisan érettek lettek.

Ha visszagondoltok, más dolgok érdekeltek, volt aki a lányokkal jött ki inkább, volt aki a kocsi helyett a babákkal játszott, és az oviban is inkább a másik nem jellemzői vonzották.

2021. jún. 22. 23:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor kezdtem el gyanakondi, amikor jöttek az első nedves álmok, és én az egyik fiú osztálytársammal álmodtam mindig míg a többi fiú mindig arrol hencegett hogy milyen csajjal álmodott. Azzal a sráccal akiröl álmodtam még első vagy második osztályban összehasonlitottuk a cerkáinkat, lehet emiatt álmodtam utána vele. Évekig tartott mire elfogadtam magam. Ez van ilyen vagyok. Harcolni nem fogok ellene mert tönkretenne. Plusz az hogy kivel és mit csinálok az ágyban az kettönkre tartozik, senki másra!
2021. jún. 22. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!