Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heterókènt mennyire normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterókènt mennyire normális ha kipróbàlnàm fiúval is?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, biszexnek sem tartom magam, de az utóbbi időben egyre gyakrabban eszembe jut, hogy kipróbàlnàm milyen lehet egy másik sràccal csinálni. Nem tudom ez mennyire -hogy úgy fogalmazzak-normàlis, mindenesetre elég furcsa érzés.

2021. jún. 22. 10:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Van benned némi biszex hajlam, nem nagy ügy.
2021. jún. 24. 03:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok 18 éves írhat aki úgy gondolja. Idősebbek is írhatnak.
2021. jún. 29. 01:37
 23/27 Tomiii2 ***** válasza:
76%
Nem vagy heteró ha kivánod a fiúkat hanem bi,és ha kipróbálod annyira meg fog tetszeni,hogy talán rá jössz hogy meleg vagy.amivel semmi baj. Fő a boldogság.
2021. jún. 29. 17:02
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Tomiii2 ez igaz. Érdekes, hogy így retteg a világ attól hogy "mi van ha valaki kipróbálja azonos neművel." Ki lehet próbálni, ha nem tetszik nem kell többet csinálni. Persze én senkit se ismertem akinek ne netszett volna ha már erre adta a fejét. Ha valaki ki szeretné ezt próbálni akkor vágyik is rá. A hetero szex már más. A társadalom erősen erre tereli az embereket. Így a legtöbb meleg és bi kipróbálja ellenkező neművel a szexet, annak ellenére hogy nem is vágyik rá. Én totál meleg vagyok, ennek ellenére lányokkal feküdtem le először. Mivel nem is volt kellő információm róla hogy mit kéne éreznem. Működött a szex, de nem volt élvezetes, közben pasikra gondoltam, és az egész inkább kihívás volt mint élvezet. Utána kezdtem pasikkal ismerkedni, és rájöttem milyen jó a szex, és hogy én így vagyok rendjén. Azóta lett egy társam, 6 éve együtt vagyunk.
2021. jún. 30. 11:49
 25/27 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanígy érzek. Írj nyugodtan,ha akarsz beszélgetni

.

2021. jún. 30. 16:55
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Keveritek a szezont a fazonnal.

Sok meleg fiú igenis lánnyal veszíti el a szüzeségét, és nem azért mert biszex lenne. Hanem azért, mert még nem tudatosult benne a melegsége, megpróbálta elrejteni, vagy külső nyomás volt rajta.

Ha te egy heteroszexuális közegben (ami normálisként elfogadott, nincs napi szinten problémád, nem kell másnak mutatnod magad kifelé) mégis olyan jegyeket veszel észre magadon, hogy azonos neművel szeretnél valamiféle szexuálisat, akkor nem vagy hetero. Felesleges amúgy nagy címkéket akasztani magunknak, el kell fogadni, hogy azok vagytok, biszexuálisak. De az, hogy valaki kíváncsi ez balf-szság. Egy meleg nem kíváncsi a nőre szexuálisan, mert nem akar p-t nyalni, sem dugni. Ha akarna, biszex lenne. Ha te férfival képzelnél el bármit, akkor nem kíváncsi vagy, hanem biszex.

2021. jún. 30. 22:01
 27/27 anonim ***** válasza:
78%

Annyit tennék hozzá, hogy a szexuális vágy teljes elmúlása, vagy a megbánás érzése az elélvezés után (legyen ez valódi szex, vagy csak önkielégítés) pont arra utal, hogy pszichésen még vannak benned gátlások a szexualitásoddal kapcsolatosan.

Tehát nem azért bánod meg, hogy fiúra gondoltál, mert hetero vagy, aki csak eltévedt. Pont azért, mert még nem sikerült magadban letisztázni ezt az egész folyamatot. Ez egyébként évekbe is telhet, nem mindenkinek egyszerű ez a folyamat. Nem politizálnék, de azért értelemszerű, hogy amíg ilyen a légkör az országunkban, nem csodálkozom, hogy a legtöbb lmbtq-ember szorongással és depresszióval küzd.

2021. júl. 1. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!