Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés amikor először hatolnak a popsidba?
Nem volt vészes, de rendesen feszített, főleg mert elég vastag volt a párom. Ami inkább kényelmetlen volt amikor kicsit bevadult, akkor olyan volt mintha ütöttek volna belül (de ez se fájdalmas, inkább kellemetlen), de szóltam és visszább vett, onnan én diktáltam a tempót és úgy már jó volt. Aznap este 2x csináltuk 😀
Szóval tudom ajánlani, hogy az elsönél ne féljetek ti diktálni. Lehet ti vagytok épp a passzívak, de az nem jelenti hogy mindenk el kell tűrni.
Ha olyan lesz az első, aki érzéssel közelít, főleg arra figyel, hogy a fenekedet előtte kényeztesse, nyaljon sokat, finoman ujjazzon, akkor lehet meg sem érzed, csak azt, hogy milyen jó :)
Aktívként írom, mert akiknél első voltam, így tettem és nagyon élvezték :)
én végignevettem az egészet mert annyit bénáztam, páromnak bejött azt mondta cuki 😅😂
csak passzív vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!