Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek csak szexre jók vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek csak szexre jók vagy lehet kapcsolatra is keresni?

Figyelt kérdés
Itt is olvastam meg ismerősöktől is hallottam, hogy a Tinder, Grindr,Badoo, Planetromeo és ilyenek főleg szexre jók. Én inkább kapcsolatot keresnék,nagyon az elején is vagyok ennek, de akkor ez esélytelen lenne? Van,akinek van pozitív tapasztalata?

2021. jún. 20. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Én a barátomat Badoon ismertem meg, négy éve vagyunk együtt ☺️
2021. jún. 20. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Ezek manapság inkább csak szexre vannak.
2021. jún. 20. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Inkább szex, aki kapcsolatot keres, az ritka mint a fehér holló.
2021. jún. 20. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:
hmm, akkor arra van ötlet, hogy hol igen? :D:D
2021. jún. 20. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Keress itt. Naponta vannak síránkozós kérdések, és gondolom Budapesten laktok. Keressétek fel egymást.

Van Ismerkedés - Társkeresés topic.

Tegyél fel kérdést.

x éves meleg fiú vagyok, y a lakhelyem, ilyen meg olyan pasit keresnék párkapcsolatra.

2021. jún. 20. 19:13
 6/8 -remete- ***** válasza:
100%
Utso tök jól mondta. A planetromeon en is ígykeresek
2021. jún. 20. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsotokat!
2021. jún. 20. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken a platformokon mindig van egy réteg, aki hangosan azt mantrázza hogy ezek csak szexre vannak és bárminemű szociális kapcsolatot nem lehet kialakítani, és ők próbálják meg a legjobban meggyőzni az embereket arról hogy ne keressenek barátokat/párkapcsolatot, mert... csak. Ez az összes indokuk, hogy ha ők csak szexet keresnek akkor mindenki másnak is kötelező azt.
2021. jún. 21. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!