Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért sírt dugás közbe ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírt dugás közbe ha élvezte?

Figyelt kérdés

Szóval volt tegnap egy találkozóm. Egy 23 éves fiúval találkoztam, aki teljesen fura élmény. Miközben dugtam elkezdett sírni. Meg is álltam. Kérte, hogy folytassam. Azt mondta olyan jó érzés, hogy azért sír. Lehetséges ez? Amúgy egyszer volt már olyan fiú aki meg remegni kezdett közbe. Azt hittem vmi rohama van, de nem.

Megjegyzem teljesen átlagos farkam van és csak 16cm. Illetve dugásban se érzem extrának magam azon túl hogy nehezen megyek el így sokáig bírom, de alapba pont hogy orál kedvelő vagyok és csak néha dugok meg srácokat ha nagyon kanos vagyok. Szóval gondoltam így ezek tükrében kérdezem, hogy másnak is volt már ilyen?

2021. jún. 20. 08:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint lehetséges... Semmi különös nincs benne.
2021. jún. 20. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

" Amúgy egyszer volt már olyan fiú aki meg remegni kezdett közbe."

Nekem is volt már olyan pasi, akitől jóformán megijedtem attól, ahogy elélvezett :D

Hangosan nyögdécselt és beleremegett az egész teste, mint aki epilepsziás :D

Szerintem itt az volt a baj, hogy ez a srác, még nem fogadta el önmagát, jólesett neki, viszont előjött a bűntudat.

2021. jún. 20. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés. Én amúgy többnyire aktív vagyok, de adott esetben izgat a "másik oldal" is. Itt az első egy-két esetben nem annyira volt kellemes, amikor behatolt, ennek ellenére azt kértem, hogy óvatosan, de folytassa. Ez volt a jó döntés. Valószínűleg az érzelmek keverednek az érzésekkel, és győzött a kéj iránti vágy :D
2021. jún. 21. 07:39
 4/7 A kérdező kommentje:
De sírni? Egyszerűen nem értem :D
2021. jún. 21. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Világos, ezt megértem :D De ez ettél még ugyanúgy lehet a fájdalom jele, mint az érzelemkitörésé is.
2021. jún. 21. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Örömében,hogy jól megvan dugva.
2021. jún. 21. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltál vele azóta? Kiderült, hogy csak egyszer sírt-e, vagy szokott gyakrabban?
2021. jún. 22. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!