Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírt dugás közbe ha élvezte?
Szóval volt tegnap egy találkozóm. Egy 23 éves fiúval találkoztam, aki teljesen fura élmény. Miközben dugtam elkezdett sírni. Meg is álltam. Kérte, hogy folytassam. Azt mondta olyan jó érzés, hogy azért sír. Lehetséges ez? Amúgy egyszer volt már olyan fiú aki meg remegni kezdett közbe. Azt hittem vmi rohama van, de nem.
Megjegyzem teljesen átlagos farkam van és csak 16cm. Illetve dugásban se érzem extrának magam azon túl hogy nehezen megyek el így sokáig bírom, de alapba pont hogy orál kedvelő vagyok és csak néha dugok meg srácokat ha nagyon kanos vagyok. Szóval gondoltam így ezek tükrében kérdezem, hogy másnak is volt már ilyen?

" Amúgy egyszer volt már olyan fiú aki meg remegni kezdett közbe."
Nekem is volt már olyan pasi, akitől jóformán megijedtem attól, ahogy elélvezett :D
Hangosan nyögdécselt és beleremegett az egész teste, mint aki epilepsziás :D
Szerintem itt az volt a baj, hogy ez a srác, még nem fogadta el önmagát, jólesett neki, viszont előjött a bűntudat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!