Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak nektek elég az ha kielégítitek orálisan a másikat és ennyi?
Figyelt kérdés
Vagy mit szerettek? Kort is írjatok?2021. jún. 18. 11:02
4/14 anonim válasza:
Hm. Én nem vagyok meleg, de biztos van biszex hajlamom, mert az tökre izgatna ha egy fiú leszopna, de semmi mást nem szeretnék fiúval.
6/14 anonim válasza:
Egyénfüggő, van ki erre indul be, meg van akinek ennél sokkal több kell.
7/14 anonim válasza:
mint kíváncsi, aki inkább passzív oldal felé kacsint, igen, elég lenne, mert arra vágyok, hogy én csináljak dolgokat a másikkal és nem arra, hogy ő csináljon nekem.
8/14 Gabipasika válasza:
Nekem elég lenne... Szeretném kipróbálni
39/f
9/14 anonim válasza:
Nekem is elég lenne, egyébként is csak erre vágyom.
10/14 anonim válasza:
Igen...
Ha ettől passzívnak számítok...
De az a legfontosabb számomra, hogy kielégítsem a partnerem!
Nincs is annál nagyobb élvezet, mint amikor egy fiatal srác farka lüktet a számban, elélvez, és tudom, hogy neki azért jó, mert én azt csináltam vele amit éppen!, és ettől nekem is jó...
De jó is lenne, akár most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!