Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan sikerült megtalálni a párotokat(Én passzív vagyok27)?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 15:19
1/9 kovpet válasza:
Sehol, kb esélytelen, így nem is erőltetem.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez nem valami bíztató sajnos.
2021. jún. 15. 16:36
3/9 anonim válasza:
Hat éve azt hittem, eljött az igazi.
Három éve tudom,hogy nem ő volt az....
És azóta sem tudok senki komollyal, vagy értelmessel még találkozni sem...
4/9 A kérdező kommentje:
De ez annyira szar dolog amúgy.
2021. jún. 15. 17:02
5/9 anonim válasza:
9 éve találtuk meg egymást gayromeon. :)
31fm
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok,bárcsak sikerülne nekem is,
2021. jún. 15. 17:58
7/9 anonim válasza:
Páromat sehol sem, mert nem igazán arra mennek a fiúk. Azon kevesek, akik véletlenül kapcsolatot keresnének, nekem jöttek be külsőre, így annyiban maradt a dolog. Mindig ez volt.
Romeo +1 - 2 tartós szexkapcsolat, barátság extrákkal, több mint a semmi.
Tinder, Grindr nálam 0, nem preferálom őket. Grindr valahogy simán csak nem, Tinderen modellek (azt hiszik magukról) és a slim twink - nem tudom milyen megnevezést használják rá - kategória van fent 90%-ban, amit nagy ívben próbálok kerülni.
9/9 A kérdező kommentje:
Mióta vagytok együtt??
2021. jún. 15. 22:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!