Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Másnak is hasonló a beállított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is hasonló a beállítottsága, vagy ez nagyon abszurd?

Figyelt kérdés

Nekem egyáltalán nem tetszik a férfiakkal való anális szex. Viszont nagyon vonzanak maguk a férfiak, a viselkedésük, a személyiségük és a kinézetük miatt is. El szoktam képzelni minden férfi élettörténetét, személyiségét, keresem bennük a férfiasságot. Nagyon tetszik egy olyan férfibarátság gondolata, ami mindkét fél számára egy mély köteléket jelent, de a homoszexualitás se hiányzik belőle.

Az lenne a kérdésem, hogy ez hülyeség, vagy ilyen létezik? Mert én is nehezen tudom megfogalmazni.

2021. jún. 10. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ne általánosítsunk. A skalpvadász alkalmizóknak csakis a szex számít, semmi más. Hogy ezt ki vállalja, illetve ki keresni, az egyéni, szóval magánügy, velük most ne is foglalkozzunk. Egy kapcsolatnak viszont meglátásom szerint szerves része a testi kontaktus, a szex is. Hogy ezen belül mi, az persze megint párkapcsolatfüggő. Én nem tartom abszurdnak, hogyha valaki nem ilyet keres, de kicsit álomvilágban él az illető. Vagy félreértelmeztem, és csak az anális szexet zárnád ki?
2021. jún. 11. 08:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nálatok fiatalabb vagyok, még nem vagyok 20 éves se.
2021. jún. 11. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyen vagyok, a sok suttyo altalaban pont ezert a “beallitottsagomert” offol. Nekem a szex onmagaba semmit nem jelent es semmit nem er. Az erzelmi-lelki kotodes szamomra a legfontosabb, legyen aki a nap vegen felhiv, hogy mizu, vagy altalaban akivel jokat tudok tarsalogni, anelkul, hogy az ido mulasat figyelnem. De szerintem jobban jarok ha befejezem az almodozast:D
2021. jún. 11. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nagyon rokonszenves vagy, szívesen ismerkednék veled. Ha Te is, akkor kérlek jelezd privátban.
2021. jún. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!