Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini kedvelő idősebb melegek, még találtok srácot?
Figyelt kérdés
Én már 35 vagyok. Izgatnak a 25 év alatti vékony srácok, de ahogy öregszem tapasztalom, hogy a 25, majd a 30 és a 35 már teljesen olyan szám ami tuti offolás. Szóval a kérdésem az idősebbekhez szól. Milyen sikerrel találtok fiatal passzív srácokat? Vagy idővel változik az igény is? Mármint hogy bejönnek majd a 25 év felettiek is?2021. jún. 7. 10:19
1/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mert én is 25 alattiakra bukok. Akik írnak esetleg írnak pár szót magukról? Korukat, alkatukat, szerepüket? Kíváncsi leszek mit írnak :)
2/9 anonim válasza:
26 vagyok, és a 35-45 közötti korosztály az esetem. Hogy nekem mi a tapasztalatom? HOgy túl öregnek bizonyulok hozzájuk, mert nagyon sokan a 18 éves kis tiniket akarják. Nem tudom, hogy miért, de elég gáznak tartom.
3/9 anonim válasza:
42éves vagyok
Nem vagyok kigyurt, se tökéletes.
Nem írok soha senkinek, előszőr, úgyis a passzív választ 18évestől a 40éves ig mindenki szokott írni de leginkább a 25év alattiak.
Ha szexpartner kell max 1óra alatt találok. Normálisat igaz ez mindenkinek mást jelent.
4/9 anonim válasza:
Budapesti vagyok, 52 éves. Sok fiatal ír itt rám, vagy talál meg,de ebben a korban már tudom, hol a helyem.
Kapcsolat az, amit örömmel vennék,de inkább harmincas korosztállyal.
5/9 anonim válasza:
Most is van egy tini fiúkám.És több fiatal is Stabil srácok.Szeretik
aput.Tudom apa komplexus.Kit érdekel? Engem biztos nem.Be kaphatják
a cikizők.
6/9 anonim válasza:
Senki tartósat. Időnként alkalmi ismeretségek, vagy alkalmi szex és ennyi :-(
7/9 anonim válasza:
" "a fiatalság olyan kincs mely napról- napra kevesebbet ér"
8/9 anonim válasza:
En 18 eves izmosabb vekony de aktiv fiu vagyok es csak a sajat korosztalyommal
9/9 anonim válasza:
Igen,de ők találnak meg hajtja a hormon őket ! 😅(Nem bánom ! ) Én 29 és passziv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!