Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon depresszív állapotban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon depresszív állapotban vagyok emiatt, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot keres, monogám vagyok.

Általában viszont csak szexre használnak.

Most pl több alkalom után egy partner felfedte, hogy csak dugni szeretne rendszeresen velem. De párkapcsolat nem fér bele neki.

Sajnos nagyon rosszul érzem magam emiatt már. Volt, hogy majdnem elsírtam magam.

Pszichológusnak érdemes erről beszélni?

2021. jún. 5. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es, ez nagyon jó lett!!! A pszichológustól szerintem sokunkat az ára is 'visszatart'
2021. jún. 5. 21:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Így van, de ilyenkor felkéne tenni a kérdést, hogy mi a fontosabb? Ha nincs egészség(mentális,fizikai), akkor nincs semmi. Mentális bajok pedig károsak a fizikai egészségre is. Pl a magány érzet az többet árt a szervezetnek, mint a dohányzás. (Megnő a mutációk esélye(pl daganat), előbb öregszel, ráncosodás, hajhullás, stb) Szóval azért nagyon sokat számít az is, hogy fejben rendben legyünk. És nagyon szomorú, de a magyarok toplistásak európában a mentális betegségekben. Ezt az is érti, aki jár külföldre, vagy él/élt egy keveset kint. Ahogy mész nyugatabbra, annál jobb az emberek kedve. Mosolyognak rád, nem ítélkeznek, nem gyűlölködnek, irigykednek, stb. Itt meg, ha kimész az utcára, akkor láthatod a sok búvalb*szott ábrázatot, irigykedést, mások gyűlölködését, elégedetlenségét. Mindenki olyanná válik, mint amilyen a környezete.

Nekem könnyebb volt kifizetni, mert nincs káros szenvedélyem. Nem dohányzom, stb. Így csomó pénzt megspóroltam. Szóval nyilván lemondásokkal is jár ez az egész, de nem kell örökre szakemberhez járni. Havi 12-15 ezer forint pedig nem annyira vészes. Ha kiszámolod, hogy aki pl csak heti 1 doboz cigit szív, az elkölt egy évben 500 ezer forintot csak dohányra. A pszichológus még így is sokkal kevesebbe jön ki egy évben.

Természetesen mindenkinek a saját dolga eldönteni, hogy mit kezd az életével. Én csak annyit akartam mondani, hogy nem szégyen a segítségkérés. Tudom, hogy rengetegszer kihangsúlyoztam már, de a magyarokra ez is nagyon jellemző, hogy nem kérnek segítséget, nem osztják meg az érzéseiket. Helyette csak panaszkodnak, gyűlölködnek. Pedig ott van mindenki kezében a megoldás, csak élni kell vele. Szóval én csak erősen tanácsolom másoknak, hogy éljenek ilyen lehetőségekkel, ha van rá lehetőségük és legyenek kitartóak, mert meglesz a gyümölcse. Viszont hinni is kell benne, nem pedig rögtön azt várni, hogy 1-2 napra változás lesz. Türelem és sok munka. Melegeket pedig sok fájdalom és sérelem éri már gyerekkorban is, szóval sokat sérül a lelki világunk. Sok a magányos ember, aki nem tud még a saját családjától sem segítséget kérni, így rengeteget deformálódik negatívan a jellemünk. Sebekkel pedig nem lehet egy kiegyensúlyozott életünk.

2021. jún. 5. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem feltétlenül a másik fél hibája hogy csak szexet akar veled. Megtörténik hogy elindul egy ismerkedés komoly kapcsolat céljával, de amikor jobban megismerem a srácot rájövök hogy nem illenénk össze hosszú távon mert olyan sok hibát vét, rossz tulajdonsága van hogy az egy komoly kapcsolatban gondot okozna, illetve ezek miatt kiábrándulok belőle. Egy könnyedebb kapcsolatban viszont ezek a dolgok nem okoznak gondot. Szóval lehet az egész világot hibáztatni de te is gondolkodj el hogy nincs e valami ilyesmi a háttérben, ugyanis ha újra és újra ez történik meg akkor te vagy a közös nevező.
2021. jún. 6. 09:23
 14/18 Senior Séf ***** válasza:
36%
Tanuld meg, bogaram, hogy a pasiknak szex kell, amióta világ a világ. És hogy mi kell még nekik, az csak RAJTAD múlik. Durván fogalmazva azon, hogy mire vagy még alkalmas.
2021. jún. 6. 10:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Légy nyitott az emberekkel és te fektess le "szabályokat"

Mig társaságban mozogsz nem leszel úgy bezárkózva.

2021. jún. 6. 11:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2021. jún. 6. 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
igen, pszichológus, ha van rá kereted
2021. jún. 6. 21:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Valami miatt az emberek túl speciálisan keresnek és nyilván senki se tökéletes így sok olyan lehetőséget szalaszthatnak el, ami szintén nem tökéletes, de lehet évek alatt ahhoz közeli lehet.

Én nem keresek pl párkapcsolatot, de ez nem jelenti, hogy nem lehetek rá nyitott idővel, de ehhez nincs türelme az embereknek. 32/f

2021. jún. 7. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!