Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarskereso oldalon csak én nem találok fekete srácot?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 22:34
1/12 anonim válasza:
Eleve kevés néger van Magyarországon, abból még kevesebb lesz a meleg. Vagy van, vagy nincs, ha fel is bukkanna 1-2 szerintem elég nagy "kereslet" lenne rá, dúskálhatnak az ajánlatokban.
2/12 A kérdező kommentje:
Én hajlandó lennék fizetni is hogy szop.hassam.
2021. jún. 4. 22:42
3/12 anonim válasza:
Magyarország mindig egy fajgyűlölő ország volt. Amióta o1G lett a miniszterelnök, azóta csak a fehér ember ember, és aki meleg, nem ember, hacsak nem Szájernek hívják!
4/12 anonim válasza:
Van pár.
Viszont nem értem miért gondolod hogy olyan nagy szám. :)
5/12 anonim válasza:
Ha arányaiban megnézed mennyi jön szembe Budapesten, akkor ez nem nagy csoda. Egy londoni vagy párizsi utazás orvosolhatja a problémádat :)
6/12 anonim válasza:
3#
"Magyarország mindig egy fajgyűlölő ország volt"
Átlagban nem is igaz.
8/12 A kérdező kommentje:
Remek kérdés
2021. jún. 6. 10:31
10/12 A kérdező kommentje:
A tinder engem letiltott
2021. jún. 6. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!