Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Golyók hátra kötözéséhez használt már itt bárki humblert/kalodát? Minden vágyam az ,hogy egy srác rugdossa finoman golyóimat úgy hogy "hátra van szorítva".
Figyelt kérdés
#ballbusting #bdsm2021. jún. 3. 12:54
1/3 anonim válasza:
Hetero vagyok, de szívesen herén rúglak.
2/3 anonim válasza:
Eddig csak filmen láttam ilyet, de érdekesnek, izgatónak találtam nagyon. Mondjuk engem a golyók kínzása annyira nem vonz, inkább az tetszik benne, hogy egy ilyen kis eszköz képes a passzív srácot szinte teljesen mozgásképtelenné tenni. Ráadásul ilyen eléggé kihívó, térdelő vagy lehajló pózban, úgy, hogy a popóját tolja folyamatosan kifelé vagy felfelé, mintha csak arra várna tényleg, hogy valaki elkapja hátulról és megdugja végre jó alaposan. :)
3/3 anonim válasza:
Én szívesenn rugdosnám a golyóidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!