Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ronda srácok a 10-es skálán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda srácok a 10-es skálán hova tennétek magatokat?

Figyelt kérdés
Illetve a ti mércéteken hány pontos srác az akivel összejönnétek? Csak mert azt látom, hogy sokan magukhoz mérve akarnak jót. Mint mikor kövér 50-es pasi akar izmos 18 évest.
2021. máj. 30. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem minden kövér 50-es pasi akar izmosat, vagy ennyire fiatalt.

Van, aki egy normális harmincassal is nagyon elégedett lenne :) Még csak izmosnak sem kell lenni, sőt...

2021. máj. 30. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondta a kérdező hogy mind azt akarja csak példa volt.

Én nem tartom magam rondának. Mármint én nem így érzem. Azonban a rómeón stb látom, hogy mennyi jobb pasi van nálam. Ezért rómeós kínálatban annak érzem magam, de amúgy nincs bennem ez. Ebből eredően nem is szoktam úgy lenni vele, hogy nem kaphatnék meg egy jó pasit. Így meg is kaptam. Azt mondják a stílusom jó. Illetve a farkam is szeretni szokták. Szerintem mindig van mindenkire kapás csak meg kell találni.

Amúgy nekem a ronda srácok is bejönnek valamiért. Igaz nekem eleve a test a fő ami szempont. Ha a teste nem ok akkor az se számít ha nagyon helyes.

2021. máj. 30. 09:42
 3/5 -remete- ***** válasza:
100%
Jah a romeos kinqltba mindenki ronda. :))) előben meg fuuu nah hagyjuk
2021. máj. 30. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ki szerint ronda?

Szerintem ez relatív. Kinek ki a szép.

Én sem érzem magam rondának, de tény ahogy nálam is úgy mindenkinél van jobb pasi, akár külsőleg akár belsőleg.

A kép alapján meg baromság ezt felmérni, mindenki a legelőnyösebb képeit teszi ki, csakúgy mint a közösségi oldalakon.

Én mondjuk idős sem vagyok, de azért meg kell védenem az idősebb korosztályt, vannak köztük olyanok is, akik sokkal jobban néznek ki, jobban karbantartják magukat, mint a náluk 10 évvel fiatalabbak.

2021. máj. 30. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4- esnek köszönöm az ötvenesek nevében a véleményt :)
2021. máj. 30. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!