Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki nem korrekt veled azt te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem korrekt veled azt te megleckézteted?

Figyelt kérdés
Hasonló kérdésről jutott eszembe mivel ma én is megtapasztaltam a meleg korrektséget. Emberileg nem szokásom kiszúrni mással de ha valaki alap normát nem tart be mikor vele te normális és megértő vagy akkor azért felmerül a kérdés, hogy nekem miért kéne korrektnek lennem. Bennetek nem?
2021. máj. 29. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem érzem szükségét alacsonyabbra süllyedni. Majd a karma elintézi.
2021. máj. 29. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos nem fog változni. Mert alap jellembeli hibája. Sokaknak. De miért ne tennéd? Hátha kicsit tanul belőle. Bár mondom, nem fog. De vannak kivételek. Meg legalább megtanulja hogy az életben nem csak 1 kimenetele van a dolgoknak. Lehet más is.
2021. máj. 29. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert akkor te sem vagy különb semmivel. El kell engedni a hülyéket. Majd kapnak sok pofont az élettől, ne aggódj. Ha nem a közeljövőben, akkor majd később.
2021. máj. 29. 21:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak bosszant. Miatta ment el csomó időm. Plusz még vissza is fogtam magam meg jófej voltam vele. Nem ezt érdemelte volna hisz nem volt korrekt. SŐT! Konkrétan szívem szerint felpofoznám. Alszom rá még :D
2021. máj. 29. 21:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja amúgy innen volt a csávesz.
2021. máj. 29. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de ez van sajnos. Te korrekt voltál, tiszta a lelkiismereted, akkor ez a lényeg. Az ilyeneket kukázni kell a p*csába. Úgy fogd fel, hogy legalább kiderült, hogy milyen is valójában. Így legalább túlléphetsz rajta könnyen.
2021. máj. 29. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a baj az hogy mindenki normális. Hisz aki nem normális azzal nem is ússza meg ilyen korrekten. Bár nem tudom a story mi. De ugye csak a normális lesz normális olyan szituban is ami nem annyira okés. Viszont ha neki nem alap ugyanezt tenni akkor igen is meg kell szivatni. Mert azt hiszi megúszhatja.
2021. máj. 29. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Jöhetne a nickje :)
2021. máj. 29. 21:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Salynos csak feleslegesen idegesíted magad vele, rutinos leszel alapból nem ismerkedsz ilyen oldalon. És messziről kiszúrod a kezdő kamusokat.
2021. máj. 29. 22:22
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is jöhet a neve ha megadod persze hisz nem mondta hogy kiadja… Azt gondolom van akinek egy lecke segít szóval igenis leckéztesd meg.
2021. máj. 29. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!