Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ha análnál leállítana a srác?
Kedves 11-es!
Imádom azokat az embereket akik nem választ írnak hanem kritikát. :) Szerintem a szex akkor jó ha amit csinálsz élvezed. Engedd meg kérlek hogy én is így tegyem. Ha nem tetszik semmi gáz. De emiatt még nem szükséges flegmázni...
Kedves TÖBBIEK!
Köszönöm hogy NORMÁLIS válaszokat írtatok. 28 vagyok.
Kérdező: Ha nem tudod elviselni a kritikát, akkor ne tegyél fel kérdéseket! :) Nagyon is konkrét választ kaptál a kérdésedre, csak nem tetszik, hogy konkrétan és nyíltan elmondtam, hogy én személy szerint ezeket a feltételeket előre tudva azt mondanám, hogy nem pocsékolnék rád időt. Meg van engedve, hogy azt gondold, amit szeretnél, másnak meg engedd meg, hogy azt gondolja, hogy a szexet mindkét félnek élveznie kell.. amit te leírtál, azt egyik fél sem élvezné, ergo ez maga a rossz szex. Ez elmegy egy kapcsolat legelején, amikor még a pároddal egymást ki kell tapasztalnotok és a szerelem és a türelem miatt elnézitek egymásnak a bénázást, de pl. egy szexrandin ez offos.
Sajnálom, hogy nem ilyen válaszra számítottál, legközelebb nyugodtan írd oda a kérdésnél, hogy csak neked tetsző, indirekt válaszokat vársz és akkor majd szépen beborítanak a válaszolók cukorszirupba, kínosan ügyelve arra, hogy nehogy megbántsák az érzékeny kis lelked, aminek túl sok az, ha valaki őszinte.
UI: Jöhet erre is a lepontozás. ;)
Ha előre tisztázod, akkor nem gáz.
Szerintem akkor se zavarna különösebben, ha nem mondtad volna előre, bár lehet, hogy egy kicsit lelombozna.
Amúgy azzal, amit írtál, hogy akkor jó a szex, ha élvezzük, amit csinálunk, nagyon egyet értek. Mondjuk nem vagyok jártas a témában, még szűz vagyok, de szerintem ez kéne legyen az alap. Ha nem élvezed, akkor abban már nincs is semmi jó.
A méretem miatt nem egyszer kellett abba hagynom az anált amit persze megértettem!
Volt aki orálozott utána, volt h kiverte ,de olyan is aki előtt én vertem ki magamnak amit nézett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!