Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne lentebb pár kérdésem első anál szexhez, tudnátok tanácsot adni?
Milyen előkészületek szükségesek beöntésen kívül? Mármint az alap hogy legyen koton meg hogy átbeszélni hogy ki mit szeret stb, de ezeken kívül?
Mindenféleképpen szükséges síkosító? Úgy vettem észre, hogy én egész tágulékony vagyok(ujjazás alapján) és nem tudom hogy meg lehet oldani síkosító nélkül úgy hogy kevésbé fájjon, vagy az mindenféleképpen kell?
Nem gáz megkérni a barátomat hogy az ő lakásán kimoshassam magamat?
A misszionárius póz elsőnek jó lenne? (Kapcsolatban vagyunk, tudom hogy finoman csinálná, ismerem annyira és volt is szó erről)
Még annyi, hogy ha használunk síkosítót(víz alapút) ha például az ágyneműre csöpög akkor az kijön?
Azthiszem így hirtelen ennyi a kérdésem.
Igen, mindig kell síkosító, a s.gg nem p.nci hogy nedves legyen. Annak hiányában ledörzsöli az ánusz záróizomzatának az érzékeny hámfelületét ami amúgy is reflexszerűen rázárul, rászorít.
Semmi gond nincs ha ott mosod ki magad, ha nem akar barna meglepit akkor megérti a dolgot.
Elsőre inkább hátulról javasolnám. Szemből ahogy felhúzod a lábad a farpofákat összeszorítod és részben megfeszíted a végbél záróizmait. Hátulról jobban el tudod engedni magad.
Mosással kijön a vízbázisú síkosító az ágyneműből.
-Síkosítót én is ajánlok mindenképpen. (Mikor én vagyok az aktív, nekem sem esik jól, ha nem kellően csúszós.)
-Nem gáz, hiszen azon a testtájon ennek jelenléte mondhatni természetes. (És nagyvonalúan át kell siklani afelett, ha nem lenne tökéletesen tiszta minden.)
-Ha hosszabb ideje nincsen tréningben a bejárat, mi is oldalt fekve szoktuk kezdeni. Aztán mindig sor kerül másra is. :) De az sem rossz, ha az illető ráereszkedik a másikra a saját tempójában.
- Kijön, de lehet használni keresztlepedőt vagy nagyobb törülközőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!